E3 demo Legend of Zelda: Breath of the Wild is slechts 1% van de game 

E3 demo Legend of Zelda: Breath of the Wild is slechts 1% van de game 2016-06-16T10:43:10
Er is al een hoop gameplay van The Legend of Zelda: Breath of the Wild getoond op de E3, maar we hoeven niet bang te zijn dat we het hele spel al gezien hebben. Een vertegenwoordiger van Nintendo heeft namelijk gezegd dat de demo slechts 1% van de totale game is.

De E3-demo van The Legend of Zelda: Breath of the Wild is behoorlijk groot, maar we hoeven niet bang te zijn dat we daardoor een aanzienlijk deel van het spel gespoiled krijgen. Een vertegenwoordiger van Nintendo wist namelijk te melden dat het voorproefje slechts 1% van alle content is die in de volledige game zit. 

Eiji Aonuma, producer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, zegt dat de grootte van de uiteindelijke game zorgt dat iedereen een andere ervaring krijgt. Als je het spel speelt en een dag later weer opstart, heb je andere gameplay. The Legend of Zelda heeft zich altijd afgespeeld in grote werelden, maar geen enkele van de vorige games is vergelijkbaar met de gi-gantische wereld van Breath of the Wild, volgens Nintendo.  

"For this game, if 100 players play this game, there will be 100 options and 100 game experiences. I wanted to create an environment where if the user played it today and then played it again tomorrow, they would have a different experience."

Behalve de The Legend of Zelda-games waar we allemaal van houden, komen er mogelijk ook weer Zelda-spellen met een andere stijl zoals Tri Force Heroes, zo vertelt Aonuma.

"Like you've seen in Tri Force Heroes, I create a lot of different types of Zelda games. I definitely do think about creating another title just like Breath of the Wild. But I also enjoy creating different type of Zelda games."

Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild verschijnt begin 2017 voor Nintendo Wii U en NX. 

Blijf op de hoogte van alles rondom de E3 2016 op PU.nl/E3 
E3 Journaals, verslagen, previews, nieuwtjes, persconferenties en meer!

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord