Duncan Jones onthult plannen tweede Warcraft-film - mocht die ooit komen 

Duncan Jones onthult plannen tweede Warcraft-film - mocht die ooit komen 2017-01-04T16:00:12
Duncan Jones, de regisseur van de Warcraft-film, heeft op Twitter een uitgebreid gesprek gehad met de fans over hoe een vervolg op de Warcraft-film er uit zou zien. Vooralsnog heeft niemand in Hollywood het over een vervolg op de - zeer matig ontvangen - Warcraft-film, dus het blijft allemaal een leuke denkoefening.

Duncan Jones is op Twitter de dialoog aangegaan over zijn plannen voor een vervolg op de Warcraft-film, mocht die er ooit komen. Jones geeft toe dat het niet in zijn handen ligt of er wel of geen sequel komt, maar hij is er in ieder geval klaar voor, als er een komt. De regisseur blijft bewust vaag over wat een tweede film zou inhouden, voor het geval die er wel komt, maar we weten dankzij zijn tweets in ieder geval al het volgende:

The second Warcraft movie would feature Ogrim in Doomplate; the orcs would get a handle on armour in Azeroth. The main horde story focus would be Go’el’s imprisonment and subsequent attempt to escape. The city of Dalaran would land in the Alterac mountains, and magic spread throughout the land as the Kirin Tor open their doors in the wake of the death of Llane. Lothar’s story arc would be incorporated, as would Varian’s, and there’d be more Khadgar meddling.

Worcroft de mooovie

Jones laat wel weten dat te veel verhaallijnen in één film proppen geen goed effect heeft gehad op de eerste film, wat (onder andere) de negatieve recensies als gevolg had. Bij een eventuele tweede film zou hij dan ook dieper willen gaan in plaats van breder en minder verhaallijnen betrekken, maar deze wel meer aandacht geven. Of hij ooit de kans gaat krijgen om dit te doen is nog maar de vraag; ondanks het immense succes in China heeft de film alsnog verlies gedraaid.

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord