Drie LEGO: Legends of Chima games aangekondigd 

Drie LEGO: Legends of Chima games aangekondigd 2013-01-02T17:22:23
Wouter begon spontaan te hyperventileren, want er zijn maar liefst drie nieuwe LEGO-games aangekondigd! Dit is een net aangekondigde serie van de populaire bouwpakketen, maar wat brengen de games ons?

Via een persbericht laten Warner Bros. en LEGO weten dat ze met drie verschillende LEGO: Legends of Chime games op de proppen komen. TT Games zal de eerste twee ontwikkelen. Ze beginnen met Legends of Chima: Speedorz, deze is later vandaag al via LEGO.com te spelen en zal morgen op iOS verschijnen! In Speedorz race je tegen personages die je ook terugvindt in de bouwpakketten en zul je af en toe ook wat minigames om je oren krijgen. Zodra je kampioen bent wordt er nog een extra level geopend, onder het mom van HAHA! Dacht jij zeker even dat je klaar was! Mooi niet!

Legends of Chima

Als je handheld op het moment stof ligt te happen vind je Legends of Chima: Laval's Journey misschien wel iets. Dit moet waarschijnlijk een soort van platformer worden voor de PS Vita, Nintendo 3DS en ook de oude DS. Er is verder nog maar bar weinig bekend over Laval's Journey, zelfs geen releasedate! 

Tot slot is er dan nog de free-to-play Legends of Chima: Online. Deze titel wordt door Warner Bros. Games Montréal gemaakt en moet een open wereld bieden voor spelers. Zo kun je volgens de makers zelf je hele koninkrijk ontwerpen en opbouwen, maar zullen er ook veel missies zijn om de spelers bezig te houden. Legends of Chima: Online zal in de herfst van 2013 uitkomen. 

Toyz!

De titel Online doet vermoeden dat iedereen in dezelfde wereld speelt, maar hierover krijgen wij nog geen duidelijkheid. Het kan dus zomaar zijn dat je via een browser moet inloggen om het te kunnen spelen, maar dat het spel zelf volledig singleplayer is. We hebben de uitgever even aan de jas getrokken met vraag om uitleg, zodra wij meer weten lees je het in een update!

Update: Gelukkig kregen we snel bericht terug. Legends of Chima: Online zal inderdaad een online wereld kennen waarin meerdere mensen met elkaar kunnen samenspelen. Dit is dus je kindvriendelijke LEGO MMO!

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord