Drie jaar aan geplande content voor Lego Dimensions  

Drie jaar aan geplande content voor Lego Dimensions 2015-09-28T16:54:03
Vanaf morgen vliegen de universums je om de oren met de release van Lego Dimensions, en op papier kunnen we ons er minstens de komende drie jaar mee vermaken. Er is namelijk zo veel extra geplande content, meldt Mark Warburton van ontwikkelaar TT Games.

Maar daar houdt het niet op met de pret, zegt Warburton op EGX 2015 (met dank aan Eurogamer), want na de drie geplande jaren komt er gewoon nóg meer content. Waarschijnlijk zit hier wel een ‘maar’ aan verbonden, zo is het nog maar de vraag of ontwikkelaar TT Games na meer dan drie jaar nog content zal produceren als Lego Dimensions flopt.

Lego Dimensions

De zogenaamde toy pad – je weet wel, dat ding dat hierboven te zien is en in combinatie met de game 100 knaken gaat kosten – zal geen updates nodig hebben de komende jaren, meldt Warburton, waardoor het voor de ontwikkelaar simpelweg een kwestie is van nieuwe speeltjes met bijbehorende levels en characterpacks verzinnen en produceren. 

De eerstvolgende content komt in ‘waves’; Wave 1 is vanaf volgende week verkrijgbaar, Wave 2 vanaf december, Wave 3 verschijnt in januari, Wave 4 in maart en numero 5 komt in mei onze kant op. Dat al deze content beschikbaar wordt wil niet zeggen dat mensen die het bij de basis-set van Lego Dimensions houden iets mislopen:

You can 100 per cent the game and get the Platinum trophy just from the base set. People have been playing Lego games for 10 years now, and we shouldn't be offering anything less than that. - Mark Warburton

De basisset zal de volgende franchises bevatten: Batman, Lord of the Rings, Doctor Who, Lego Ninjago, The Wizard of Oz, The Simpsons, Ghostbusters, The Lego Movie, Scooby-Doo, Jurassic World en het allerbelangrijkste: Portal. Dit moet dus genoeg content zijn om iedere speler zoet te houden, volgens Warburton.

Met personages naar jouw keuze kun je vanaf morgen (29 september) de wijde wereld van Lego Dimensions verkennen op PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en Wii U. 

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord