DRAKE: Nieuwe mannenglossy 

DRAKE: Nieuwe mannenglossy 2012-09-17T13:01:10
Dinsdagvond is tijdens een zinderende Uncharted 3 launchparty niet alleen het nieuwe PlayStation 3 avontuur van Drake ten doop gehouden, het was tevens het moment voor de onthulling van... tromgeroffel... trompetgeschal...  DRAKE, een nieuwe lifestyle glossy geïnspireerd op, en opgetuigd rondom Nathan Drake. En oei, oei, oei... wat is het een vet magazine geworden.

Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen, omdat ik voor het eerst in mijn leven op de hoofdredacteurstoel heb plaatsgenomen voor DRAKE. En het mooie is, alle vaste PU-abonnees krijgen DRAKE gratis en voor niets bij de volgende Power Unlimited die 18 november op de deurmat ploft! Is dat leuk of is dat leuk? Geen vaste abonnee? Dan haal je hem NU in de kiosk, baklap!

Wat is DRAKE? Het is in ieder geval geen 84 pagina tellende gamespecial over Uncharted 3. Wat is het dan wel? Het is een lifestyle glossy (brrrr... wat een woord) over avontuur, reizen, grenzen verleggen en schatten zoeken.

Geïnspireerd door Nathan Drake hebben we al deze onderwerpen samengebundeld tot een spectaculair ogend en heerlijk leesbaar magazine voor jongens en mannen. Mooie fotoreportages, spannende expedities, exclusieve interviews en onthullende reportages maken DRAKE een avontuur om te lezen.

Wat te denken van een verhaal over de Dakar Rally, hoe overleeft fulltime survivalist John Sullivan, interviews met de cast van Nova Zembla (de nieuwe film van EyeWorks, geregisseerd door Reinout Oerlemans), columns van allerlei BN-ers, een sexy fotoshoot met Ancilla Tilia, een reisverslag over Jordanië waar ik drie dagen in de woestijn vertoefde, de 10 mooiste Uncharted plekjes op aarde, een verhaal over bestaande schatten die nog niet gevonden zijn en nog heel veel meer. En ja, natuurlijk worden ook alle facetten van Uncharted 3, de game, uit de doeken gedaan.

Oh ja, er staat ook een HELE DIKKE PRIJSVRAAG in: win een Uncharted 3 skinned PlayStation 3  + Uncharted 3 goodies + een hele berg PS3 games! Een magazine om, net als de nieuwe PU, niet aan je voorbij te laten gaan dus! Deze komt op 2 november op www.pu.nl te staan!

REACTIES (56) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord