Downderdag: Tomb Raider en Sonic Dash 

Downderdag: Tomb Raider en Sonic Dash 2013-03-07T15:44:11
Met name op DLC gebied is het weer een vruchtbare week; zowel DMC als Mass Effect 3 pakken groot uit! Ook is PlayStation Plus nu nog onweerstaanbaarder en kan Sonic niet ophouden met rennen in Sonic Dash.

XBLA: Afscheid nemen van Mass Effect 3 

Vetste release: Mass Effect 3: Citadel

Microsoft mag misschien een timed-exclusive contract voor Tomb Raider DLC hebben ondertekend (al geldt dat niet als je de collector’s edition hebt gekocht), deze week is het errug schraal op Xbox Live. Dan maar een niet zo exclusieve download als vetste release bombarderen. Alhoewel? De eerste berichten over Mass Effect 3: Citadel noemen het een verdomd mooi afscheid op de Shepard trilogie. Alle partymembers komen in ieder geval langs om je ass een laatste keer te coveren tijdens een aanval op de galactische hoofdstad.

Citadel DLC

Andere vette releases:

Dollar Dash (ook voor andere systemen)

DMC: Vergil’s Downfall (ook voor andere systemen)

 

PSN: PlayStation Plus Strikes Again!

Vetste release: Mass Effect 3 gratis

Dus de Citadel DLC moet wel vet zijn. Dat zullen PlayStation Plus members extra interessant vinden, want die kunnen vanaf deze week ME3 gratis downloaden! Ook Dead or Alive 5 en Joe Danger 2 zijn tijdelijk kosteloos. Of zoals marktkoopmannen vroeger al zeiden: vraag niet hoe het kan… HEY DAAR MOET JE VOOR BETALEN! HOUD DE DIEF!!!

PlayStation Plus

Andere vette releases:

Tomb Raider (ook voor andere systemen)

Bonus: Preorder Ninja Gaiden Sigma 2 Plus in de Vita Store en krijg een exclusieve costume pack!

Bonus 2: Alle God of War games in de uitverkoop deze week!

 

eShop: Schieten, schieten, schieten!

Vetste release: Nano Assault EX

Nano Assault is een uitstekende game in het bullet hell-genre. Het was een van de betere launchgames voor de Wii U en nu ligtt de 3DS versie eindelijk in de eShop. Check de trailer en stel je die flashy beelden eens in 3D voor!

Andere vette releases:

Metal Slug 4

Legend of the River King

 

Steam: Darksiders in de uitverkoop

Vetste release: The Final Hours of Tomb Raider

Zeg over Geoff Keighley en Doritos-gate wat je wil, de man kan zeker boeiende journalistiek maken… mits hij genoeg Mountain Dew advertenties in de achtergrond mag zetten. Oké, sarcasme terzijde, ik ben een groot fan van de Final Hours apps van Keighley. De nieuwe Tomb Raider is deze keer aan de beurt; je kan hem op Steam of in de App Store kopen, en hij is die paar euro dubbel en dwars waard! 

DLC

Andere vette releases:

The Sims 3: University Life

The Showdown Effect

Arma 3 alpha

Bonus: Allebei de Darksiders games dik in de uitverkoop met 66 procent korting. Alleen vandaag!

 

iOS: Suda51 terroriseert de App Store

Vetste release: Sonic Dash
Het was effe wikken en wegen of de indrukwekkende shooter van Suda51, Liberation Maiden, niet de vetste release was. Maar die game is al een paar maanden uit voor de 3DS, dus pech gehad! Dan maar Sonic Dash, Sega’s langverwachte toevoeging aan het nog jonge endless running-genre. Check de gameplaybeelden hieronder. Is dit de redding van Sonic?

Andere vette releases:

Liberation Maiden

Astro Shark HD

Journey to Hell

 

Mist Downderdag nog een download die we absoluut niet mogen missen? Zet het in de comments!

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord