Double Fine’s Kickstarter adventure Ouya exclusive! 

Double Fine’s Kickstarter adventure Ouya exclusive! 2013-02-07T11:32:54
Dikke bom in de Kickstarter en Ouya scene (of is dat dezelfde scene?): Double Fine’s publiekelijk gefinancierde adventure game komt exclusief naar de publiekelijk gefinancierde Android console!

Het nieuws werd verkondigd op de DICE summit, door Ouya CEO Julie Uhrman. De Double Fine adventure zal samen met The Cave voor hun console verschijnen. Ook werkt Verse, de studio van de Words With Friends-bedenker, aan twee nog onaangekondigde games voor de Ouya.

“Gamers want the App Store in their living room. Ouya will be the first to deliver it, and it’s going to change everything. Again.”

Het klinkt erg poëtisch dat de Kickstarter console exclusief de Kickstarter adventure krijgt. Jammer alleen van al die mensen die extra geld gaven zodat de latere goals voor multiplatformreleases gehaald werden. Er heerst dan ook flink wat onduidelijkheid over hoe exclusief Tim Schafers game precies kan worden.

Double Fine

Waarschijnlijk zal het om een timely exclusive gaan; een vertegenwoordiger bevestigde aan Kotaku dat de Ouya de enige console wordt die “Reds” (codenaam van het project) krijgt tijdens de launch. Andere consoles staan niet in de planning… maar worden PC en andere mobiele platformen daar ook bij meegerekend?

De Ouya staat gepland voor een release in juni, voor 99,99 dollar. Het apparaat hoopt een succes te worden in de homebrew community en kan hier besteld worden.  

REACTIES (32) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord