Dogmeat niet aanwezig in Fallout 76 

Dogmeat niet aanwezig in Fallout 76 2018-10-26T15:14:23
In Fallout 76 kan je niet op pad met je trouwe viervoeter uit Fallout 4. Pete Hines, de marketing-baas van Bethesda, deed die mededeling tijdens PAX-Australia in Melbourne. Hines kon na de mededeling rekenen op een boegeroep van kwade fans, waarna hij zei wel te luisteren naar de community. Er is dus nog hoop!

Fallout 76 zal bij de launch geen dog-companion bevatten. Dat vertelde Pete Hines van Bethesda tijdens PAX Australia. De mogelijkheid om je trouwe joekel Dogmeat mee te nemen op je reis is een traditie in Fallout-games en fans lieten dan ook merken dat zij het totaal niet eens zijn met de beslissing van Bethesda. Hines’ mededeling werd beantwoord met luid boegroep, waarna de PR-man terugkrabbelde. Als de fans het echt willen, kan Bethesda het hondenmaatje toevoegen aan de lijst voor content na de launch, aldus Hines.

De fans applaudisseerden nadat Hines de boel gesust had, maar het valt uiteraard nog te bezien of Bethesda dit echt gaat overwegen, en of het publiek slechts een spreekwoordelijk kluifje (pun intended), werd toegegooid. Hines vertelde verder over de microtransacties in Fallout 76 en verdedigde het verdienmodel.

Hines denkt dat microtransacties (ook wel ‘games as a service’ genoemd) gunstig zijn voor een game als Fallout 76, omdat zij op die manier functies en meer content kunnen toevoegen over een lange tijdsspanne. Ook zou Bethesda hun spelers beter kunnen bedienen. Dat Hines buiten beschouwing liet dat men al flink betaalt voor alleen de game en vervolgens nóg meer moet betalen voor aanvullende content, zal men dan maar op de koop toe moeten nemen.

Fallout 76 komt op 14 november uit voor PS4, Xbox One en PC. De betatests vinden sinds afgelopen week plaats op Xbox One, dit weekend gaan de poorten van Appalachia weer een paar uurtjes open. Volgende week dinsdag 30 oktober mogen ook PS4- en PC-spelers aan de slag met de beta. Check de tijden voor dit weekend hier en als je Fallout 76 op PC gaat spelen, hier kan je de systeemeisen checken.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord