Discovery Tour-modus van Assassin’s Creed Origins verbergt geslachtsdelen 

Discovery Tour-modus van Assassin’s Creed Origins verbergt geslachtsdelen 2018-02-22T11:37:59
Je kan heel veel leren van de nieuwe Discovery Tour-modus van Assassin’s Creed Origins, maar iets wat je niet gaat vinden, zijn edele delen. Deze zitten namelijk allemaal verborgen achter zeeschelpen. ZUCHT...

Gisteren kon je al lezen dat de Discovery Tour-modus van Assassin’s Creed Origins toegankelijk is gemaakt voor publiek. Hiermee kun je uitgebreid op verkenningstocht door het oude Egypte en alles leren wat Ubisoft heeft onderzocht over de locatie tijdens de ontwikkeling van de game. Dit alles zonder dat je lastig gevallen wordt door needy NPC’s met onbelangrijke taken, of vijanden die je leven moeilijk willen maken.

Assassin's Creed Origins

Inmiddels is er echter iets veranderd... Alle standbeelden zijn namelijk opeens gecensureerd! Er is geen zichtbare borst of penis meer te bekennen in heel Egypte! Dit heeft RockPaperShotgun ontdekt tijdens het checken van de nieuwe modus.

De reden hiervoor lijkt ons vrij voor de hand liggend, maar om het preuts te noemen is een understatement. Deze modus is namelijk onder andere gemaakt zodat Assassins’ Creed Origins als een educatief programma gebruikt kan worden op scholen. En natuurlijk zou het dan af-schuw-lijk zijn als een paar kinderen in groep 5 geslachtsdelen zien en voor het leven getekend zijn… want ja, internet bestaat nog niet. Blijkbaar is Ubi bang voor boze, Amerikaanse moeders, want hell hath no fury like... enzovoorts.

Assassin's Creed Origins

Het grappige is wel dat elk geslachtsdeel verborgen wordt door precies dezelfde zeeschelp. Een creatieve oplossing kan je het amper noemen. Zou de censuur met zeeschelpen een stage-opdracht zijn geweest voor een Ubi-stagiair?

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord