Deze zomer mogelijk al aankondiging derde Star Wars spin-off 

Deze zomer mogelijk al aankondiging derde Star Wars spin-off 2017-09-12T15:23:43
Rogue One was een groot succes, de Han Solo-film is in de maak, maar wat is toch die derde Star Wars spin-off die ons beloofd is? Het blijft voor nu onbekend, maar volgens de baas bij LucasFilm, Kathleen Kennedy, kunnen we zo vroeg als deze zomer al een aankondiging verwachten.

Kathleen Kennedy, grote baas bij LucasFilm, heeft in een interview met MTV aangegeven dat we deze zomer al een aankondiging van de derde Star Wars spin-off kunnen verwachten. Het is nog onbekend welk hoofdstuk uit de Star Wars-tijdlijn deze nieuwe film precies gaat vertellen, maar de geruchten gaan dat het wellicht een Boba Fett-film wordt. Please, laat het een Boba Fett-film zijn. Kennedy:

Ik hoop dat we rond de zomer al een aankondiging kunnen doen. Ik voorspel liever niet het creatieve proces omdat dat een eigen leven lijdt, maar we houden op dit moment vergaderingen over wanneer we met een aankondiging komen.

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat we al in 2015 iets te horen zouden krijgen van een film over iedereen zijn favoriete bounty hunter, maar de regisseur verliet het project voor er een aankondiging plaatsvond. De Han Solo-film is inmiddels in de maak met Alden Ehrenreich als de koppige space cowboy. Als zowel de Han Solo-film als de mysterieuze derde spin-off met dezelfde passie als Rogue One gemaakt worden, kan het eigenlijk bijna niet meer misgaan.

Boba Fett

In hetzelfde interview gaf Kennedy ook aan dat Episode IX het huidige Star Wars-verhaal definitief afrondt. Het laatste deel, dat in 2019 moet verschijnen, is de climax van de huidige trilogie en het einde is al helemaal vastgesteld. Voor we bij de climax komen, moet er eerst nog heel wat in Episode VIII: The Last Jedi gebeuren, maar dat komt ongetwijfeld goed.  

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord