Devil May Cry ook voor nieuwe spelers geschikt 

Devil May Cry ook voor nieuwe spelers geschikt 2013-01-04T16:04:29
De nieuwe Devil May Cry ligt bijna in de shops en moet nieuw leven blazen in de serie. De reboot is dan ook uitermate geschikt voor nieuwe spelers, maar ook de hardcore fans zullen van de game kunnen genieten!

Er is de afgelopen maanden veel gesproken over de nieuwe Devil May Cry. De game wordt voor het eerst ontwikkeld door Ninja Theory en na het zien van het nieuwe uiterlijk vloog de stront pas echt tegen de ventilator. Fans waren massaal over de zeik, maar zo langzamerhand zien ook de fans in dat het allemaal best wel goed komt met de game. Toch zijn er nog wel een hoop gamers bang dat de reboot van de serie misschien een beetje te makkelijk wordt om nieuwe spelers niet af te schrikken.

Rahni Tucker, de combat designer van de nieuwe DMC, zegt dat de moeilijkheidsgraad van de game niet omlaag is gegaan, maar dat de instapdrempel wel heel laag ligt. Hij wil nieuwe spelers ook de mogelijkheid geven tot crazy moves en combo’s.

DMC

"Looking at pro-players playing the old DMCs, they're always in the air, they're always juggling enemies around, and doing stuff that most of us look at and think 'I have no idea how that works'. We wanted to take that magic the pro-players could create and give more casual players a bit of that feeling.”

Ondanks dat blijft hij er wel op hameren dat de game nog steeds een bitch is op de moeilijkere difficulty settings en dat het nog steeds heel veel skills vereist om de SSS combo rank te halen. Het lijkt er dus op dat Devil May Cry voor iedereen een uitdaging kan zijn. Wie rent er naar de winkel op 15 januari?

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord