Destiny's gelekte Inferno Crucible modes toegelicht 

Destiny's gelekte Inferno Crucible modes toegelicht 2015-02-23T13:42:48
Gisteren heeft Reddit-gebruiker Megamenexe4 (weer) gezorgd voor de openbaring van mogelijke nieuwe Destiny-content. Hij heeft aan de hand van screenshots laten zien dat er Inferno Crucible modes naar de game van Bungie komen in de tweede expansion House of Wolves. YouTuber Arekkz Gaming is zo vriendelijk geweest om deze toe te lichten.

Er zouden drie verschillende Inferno modes naar Destiny komen: Inferno Salvage, Inferno Domination en Inferno Clash en het belangrijkste aspect hierin is het verdwijnen van de in-game radar. Het andere belangrijke punt van de vernieuwde modi is het uitsluitend verkrijgen van punten per kill. Je kunt in Inferno Control bijvoorbeeld nog wel vlaggen capturen, maar daarmee wordt alleen de score die je per kill binnenhaalt hoger. De verovering van een vlag levert dan dus geen punten op.  

Megamanexe4 was eerder verantwoordelijk voor het lek van nieuwe gear en misschien nog wel belangrijker: een releasedatum. Hij beweerde namelijk dat House of Wolves op 19 mei zou verschijnen en hij zou zomaar bij het juiste eind kunnen zitten, want Bungie heeft bevestigd dat de expansion in het tweede kwartaal van 2015 verschijnt. Wel heeft Bungie’s community manager David Dague bij dat lek al verteld dat alles wat er op Reddit is getoond nog kan veranderen en waarschijnlijk ook gaat veranderen, dus in hoeverre de Inferno modes overeen komen met de uiteindelijke inhoud van House of Wolves is nog onbekend. 

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord