Destiny 2: Curse of Osiris komt deze week – wat zijn alle veranderingen van Season 2

Destiny 2: Curse of Osiris komt deze week – wat zijn alle veranderingen van Season 2? 2017-12-06T10:46:58
De content van Destiny 2 gaat flink veranderen deze week met de komst van de add-on Curse of Osiris. Wat de (al dan niet klagende) Destiny 2-community allemaal te wachten staat wat betreft deze update, dat staat hieronder nauwkeurig beschreven.

Destiny 2: Curse of Osiris lanceert deze week en je kan deze add-on vanaf dinsdag 5 december om 17:00 alvast gaan preloaden. Met deze uitbreiding begint meteen Season 2 van Destiny 2 en daarmee gaat er weer een hoop veranderen! Want als het op Destiny aankomt, doet Bungie nooit iets in 1 keer goed… 

Laten we beginnen met kijken wat alle Curse of Osiris content is en daar eens even zien welke veranderingen voor iedereen gelden vanaf 5 december:

Destiny 2 Curse of Osiris     

Curse of Osiris content

Nieuwe campaign

Natuurlijk krijgen we een nieuw verhaaltje in Curse of Osiris en dat gaat over de verbannen Warlock Osiris en zijn strijd tegen de Vex. Hier schijnt al naar gerefereerd te zijn in de Grimoire van Destiny 1, dus als je daar in gesnuffeld hebt, ben je misschien wel hyped over deze gebeurtenissen. We weten trouwens nog niet hoeveel verhaalmissies er zijn, maar verwacht sowieso niet een volle 8 uur bezig te zijn met een story campaign in een Destiny-uibreiding.  

Nieuw level en power cap

De power cap van Destiny 2 gaat naar 330 (335 met mods) en je kunt een level van 25 behalen. Daarmee gaat de moeilijkheidsgraad van de Leviathan Raid ook omhoog trouwens, waarbij je eveneens krachtigere gear kunt scoren.

Raid Lair: The World Eater

Er komt dus geen nieuwe Raid met Curse of the Osiris, maar wel iets dat een ‘Raid Lair’ heet. Dit moet een kortere, maar intensere Raid-ervaring zijn en Leviathan zal er twee krijgen, waarvan The World Eater de eerste is.

Nieuwe locatie: Mercury

De nieuwe bestemming van Curse of Osiris hebben we al gezien in een aantal Crucible maps: Mercury, oftewel Mercurius. Deze door de Vex gedomineerde planeet is de setting voor het verhaal van Curse of Osiris, heeft een nieuwe social space (de Lighthouse), een ‘random dungeon’ genaamd de Infinite Forest en zal het grootste public event van Destiny 2 hebben.

Nieuwe multiplayer maps

Twee nieuwe Crucible maps komen naar Destiny 2 met Curse of Osiris: Pacifica en de PS4-exclusieve Wormhaven. 

Heroic Adventures

Adventures krijgen een Heroic-versie, dus loont het zich vast en zeker om deze sidequests nog een keer door te spelen. 

Heroic Strike playlist

Kijk, dit is mooie dingen: hiermee worden Strikes weer een endgame-ding, hoewel we nog niet weten wat de situatie omtrent de loot is. 

Nieuwe wapens en armor

Dit is nogal wiedes, maar er komen nieuwe wapens en nieuwe armor naar Destiny 2 met Curse of Osiris. Waaronder Exotics natuurlijk!

Nieuwe weapon quests en forge

Er zijn nieuwe quests om wapens mee te scoren in Curse of Osiris en het mooie daarvan is dat ze allemaal netjes geordend zijn op een muur in de Lighthouse. Via dit systeem kan je een aantal guns met Vex-thema’s unlocken, die Osiris zelf gecreëerd heeft, door zogenaamde ‘verses’ te doen 

Destiny 2: Curse of Osiris     

Algehele veranderingen aan Destiny 2 na 5 december

Armor Ornaments

In seizoen 1 van Destiny 2 waren Ornaments willekeurige drops in Bright Engrams (loot boxes, laten we elkaar niet voor de gek houden). Maar vanaf 5 december, als Season 2 begint samen met de release van Curse of Osiris, kan je deze aanpassingen unlocken door bepaalde challenges te doen. Ornaments kan je unlocken via vendors, dus daar moet je checken wat de vereisten zijn.  

De nieuwe Ornaments zullen het uiterlijk van armor sets veranderen, zonder dat dit invloed heeft op de mods en de shaders die je er al op gegooid hebt. Net zoals de Ornaments voor Exotics, zoals we die nu kennen, worden deze nieuwe Ornaments over je hele account unlocked zodra je ze gehaald hebt, waarna je ze niet per ongeluk kunt wissen, ofzo. 

De volgende sets krijgen Ornaments in Season 2 van Destiny 2:

• Vanguard Faction Armor

• Crucible Faction Armor

• Trials of the Nine Armor

• Iron Banner Armor

• Dead Orbit Armor

• Future War Cult Armor

• New Monarchy Armor

• Eater of Worlds Raid Lair Armo

Destiny 2 Curse of Osiris 2

Veranderingen aan de economie van Destiny 2

Verwacht de volgende veranderingen aan de manier waarop je shit unlockt, uitwisselt en koopt in Destiny 2:

• Rare mods die je dismantlet veranderen in Gunsmith Materials met een kans op Legendary Mod Components

• Banshee verkoopt een selectie Legendary Mods die je kunt kopen voor Legendary Shards en Mod Components

• Bij Rahool kan je Legendary Engrams kopen voor Legendary Shards.

• Je krijgt meer tokens voor Daily Challenges

• Er zitten meer tokens in de schatkisten van Cayde, maar de beloning is nog steeds willekeurig

• Je krijgt meer tokens voor Strikes

• Common Destination token drops gaan met 100% omhoog

• Common Destination token waarde gaat met 50% omhoog

• Rare Destination tokens gaan met 250% in waarde omhoog

• Het is niet nodig om een volledige Raid te clearen om Raid tokens in te leveren

We verwachten volgende week een review van Curse of Osiris klaar te hebben, dus als je nog twijfelt over de aanschaf; nog even geduld!

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord