Deel je mening in onze enquete 

Deel je mening in onze enquete 2018-05-28T13:51:36
Om een goed inzicht te krijgen van onze bezoekers en iedereen zo goed mogelijk te bedienen met nieuws en andere content, vragen we je om een enquête in te vullen die ons kan helpen om te verbeteren. Deelnemers krijgen een kleinigheid voor de moeite.

Bij Power Unlimited proberen we ons altijd te verbeteren (ook al is dat soms niet even makkelijk) en we luisteren graag naar feedback van onze community. Het is voor ons belangrijk om te weten wat er bij jou speelt: wat houd je bezig, waar wil je meer over weten, wat zie je graag of juist minder graag? Om daar inzicht in te krijgen hebben we een enquête  gemaakt en we vragen jou om deze in te vullen zodat we een zo compleet mogelijk beeld hebben van iedereen die ons online bezoekt. Wij willen graag van je weten welke games je tof vindt, hoe vaak je gamet en wat jij qua games en content belangrijk vindt. Zo proberen we een beeld vormen van onze gebruikers rondom trends in media, esports en hardware.

De uitslag is al bijna bekend
De enquête  neemt ongeveer 10-15 minuten in beslag en na deelname krijg je een kortingscode (5%) voor Voidu. Aan het eind van de enquête wordt je doorverwezen naar een pagina waar je je e-mailadres moet invullen en krijg je de kortingscode in je mailbox. Daarnaast maak je ook nog kans op een game naar keus (t.w.v. €30). 

Alle informatie wordt volledig anoniem verwerkt. We koppelen geen gegevens aan de opgegeven e-mailadressen. E-mailadressen worden alleen gebruikt om de kortingscode op te sturen en contact met op te nemen wanneer je in de prijzen bent gevallen. 

Vul hier de enquête in.

Deze enquête wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner Voidu. Voidu is een opkomende officiële online game distributie platform met producten die alleen afkomstig zijn van officiële bronnen en streeft er naar om de beste prijzen aan te bieden voor hun games. Alle cd-keys komen van geautoriseerde leveranciers die direct verbonden zijn met de uitgevers en ontwikkelaars. 

Als je dacht dat je alles had gezien: hier een enquete met een sponsor.

REACTIES (101) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord