Deel je favo game-moment met ons en verdien een plek in PU 250

Deel je favo game-moment met ons en verdien een plek in PU 250! 2014-06-27T14:17:35
Het 250ste nummer van Power Unlimited Magazine ligt al over een paar maandjes in de winkel. En dat, lieve mensen, is een jubileum van ongekende proporties! Om ervoor te zorgen dat deze speciale editie van de PU memorabeler wordt dan 9-11 (maar dan in a good way), hebben we jouw hulp nodig…

Het zit zo: we willen graag je moeder, je docent, je mentor, je hond, je opa EN je huisarts uitleggen waarom gamen zo extreem bruut is. Althans, dat is de theorie achter ons plan. Want hoe verklaar je aan n00bs dat je niets liever doet dan urenlang naar een scherm staren, terwijl je op knopjes drukt en aan pookjes trekt? Simpel, door uit te leggen wat voor ongelooflijke shit er allemaal op dat scherm heeft plaatsgevonden!

PU’s 250 Redenen Waarom Wij Gamers Zijn

Dit is wat we gaan doen: een opsomming maken van de meest onvergetelijke momenten in gaming OOIT! En omdat het in de 250ste PU komt te staan, leek tweehonderdenvijftig ons wel een toepasselijk aantal daarvoor, nietwaar?
In het oktobernummer van Power Unlimited magazine komt dus een weergaloze lijst te staan van de meest brein-exploderende, meest opmerkelijke, meest emotionele, meest spectaculaire, meest awesome, meest gruwelijke en simpelweg meest gedenkwaardige momenten in videogames… *ademteug*… in de geschiedenis!
Denk aan Master Chief die een bom berijdt in Halo 2, de atoomexplosie in Modern Warfare, het moment dat je de kelder uitstapt in TES IV: Oblivion, de suicide mission in Mass Effect 2, en.zo.fucking.voorts. Er is zoveel prachtigs gebeurd in games, dat er wel 10.000 momenten op te noemen zijn, maar we willen de 250 bruutste.

250 Reden waarom wij gamers zijn

Vertel ons je favo game-moment in de reacties!

Natuurlijk kunnen wij hier op de redactie blind een lijst van 250 brute momenten in gaming volkwakken, maar we willen graag compleet en onherroepelijk zijn. En daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Want als we echt relevant willen zijn, en om ervoor te zorgen dat jullie even trots op deze lijst zullen zijn als wij, moeten ook jullie favo game-momenten er tussen prijken!
Dus is dit bericht in het leven geroepen, waaronder jullie in de reacties zo nauwkeurig, zo levendig en zo enthousiast mogelijk het moment in een game dienen te beschrijven, waarop jullie meer dan ooit dachten ‘Fuck yeah, DIT is waarom ik een gamer ben!’

Effe een paar korte regeltjes:

-Spammen werkt averechts. Zit jij de reacties vol te blazen met troep, dan weet je zeker dat je NIET in de PU komt te staan.
-Probeer niet meer dan 200 woorden ‘vuil te maken’ aan je moment. Laat de langdradige verhalen maar aan ons over!
-Het moet echt een ín-game moment zijn. Die keer dat je met je vrienden naar een LAN-party ging en in de slaapzak van een gamer(chick) belandde, telt dus niet mee.
-Als het je vet lijkt om je eigen naam in de PU te hebben staan in plaats van je PU.nl naam, zet die dan even in je reactie.
-Wij mogen doen wat we willen met de stukjes die je schrijft. Maak je geen zorgen, Ed will treat them gently!

Dus ga los, doe je best en wie weet komt jouw stukje wel tussen Power Unlimiteds 250 Meest Onvergetelijke Game-Momenten te staan! Laten wij samen geschiedenis gaan schrijven…

Game momenten

REACTIES (381) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord