De verschillen tussen Peter Parker en de spinnenman in Spider-Man voor PS4 

De verschillen tussen Peter Parker en de spinnenman in Spider-Man voor PS4 2018-04-17T14:51:29
In Spider-Man speel je niet alleen als de spinnenman, maar natuurlijk ook als Peter Parker. Verschillende mensen die aan de game hebben gewerkt spreken meer over het verschil tussen de twee persoonlijkheden.

Game Informer heeft weer wat nieuwe info gedeeld over Marvel’s Spider-Man. Eerder hebben we al geleerd je niet alleen als Spider-Man speelt in de game, maar dat Peter Parker ook een prominente rol heeft.

In Spider-Man is Peter Parker 23 jaar en net klaar met school. Hij werkt "ergens" (waarschijnlijk bij Oscorp) als wetenschapper. Hij is op zijn vijftiende door de radioactieve spin gebeten en is al een aardige tijd actief als superheld.

Spider-Man

Zijn superheldenleven gaat, in ieder geval in het begin van de game, helemaal prima. Als Peter Parker staat alles er echter een stuk minder goed voor. Zoals iedereen die net klaar is met een opleiding zit Peter diep in de schulden en verdient hij niet genoeg om alles af te betalen. Zo wordt in de eerste cutscene van de game duidelijk dat hij op het punt staat om uit zijn appartement getrapt te worden omdat hij zijn huur niet kan betalen.

Net als in andere games, comics en films over de superheld is Peter Parker een stuk minder zeker van zichzelf. Hij is voorzichtig en struikelt regelmatig over zijn woorden. Als Spider-Man daarentegen is hij zelfverzekerd en maakt hij continu grappen. Christos Gage, een van de schrijvers van Marvel’s Spider-Man, zegt dat hij wel duizend one-liners heeft moeten verzinnen… zeker geen makkelijke taak.

Spider-Man

This is not spoilery, but, for example, there is a thing where Spider-Man jumps into a fight between two other factions that are enemies of his and they’re fighting each other and he says something to the effect of, ‘Guys I know how to settle this – dance off. Imagine coming up with like one-thousand of those.

Het verhaal speelt zich af in oktober (4 oktober om precies te zijn, zoals toevallig te zien is in de afbeelding hieronder) en duurt een paar weken. In het begin van de game neemt Peter Parker de schurk Wilson Fisk AKA Kingpin te grazen. Dit geeft hem het idee dat hij eindelijk kan ontspannen, maar dat is helaas niet waar. Het is belangrijk dat je beseft dat het verhaal zich over meerdere weken afspeelt en om dit duidelijker te maken zullen verschillende personages naar mate je verder komt van kleding wisselen. 

De burgers van New York gaan Spider-Man ook in een ander licht zien wanneer je je een weg baant door het verhaal. Door bepaalde gebeurtenissen zullen er burgers zijn die Spidey helemaal top vinden en graag met hem op de foto gaan, maar er zijn ook burgers die je gaan zien als een gevaar voor de samenleving. Of de speler invloed heeft op deze gebeurtenissen is niet bekend. 

Spider-Man

Marvel’s Spider-Man komt op 7 september exclusief naar de PS4. Vorige week leerde we hoe het vechten precies werkt. We kijken wel uit naar deze titel, hopelijk stelt hij niet teleur!

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord