De Pummunity Spreekt week 4 2013 

De Pummunity Spreekt week 4 2013 2013-01-27T11:53:40
Ward ziet de regendruppels op zijn ramen en beseft zich dat hij zelden zo gelukkig was met deze nattigheid. Vervolgens dwaalt zijn blik af naar beneden en aanschouwt hij de Pummunity. Daarmee verbleekt de pracht en praal van de druppels op zijn raam.

Het is me wat mensen der Pummunity! Even dacht ik dat jullie de strijdbijl hadden begraven. Dat jullie versmolten waren tot een prachtig geheel. Dat er liefde was en gedeelde passie en smart. Maar nee!
Het is weer tijd om het volk op te delen, groepen te maken en in hokjes te kruipen. Dit doet mij deugd. Ik voel fanboygedrag opborrelen. Ik proef het als een vieze scheet die in de lucht hangt. Ik hap er naar. Ik wil zoveel mogelijk van deze verderfelijkheid in me opnemen. Het voed me.

Nintendo
Het is eindelijk zover. De drie groten onder de consoleboeren hebben een eigen grote, algemene discussie gekregen. En als de een er een krijgt, dan kan de ander natuurlijk niet achterblijven.
Wil je het hebben over Nintendo, dan moet je dus hier zijn. Het maakt niet uit of je deze kleurrijke, Japanse broeders een warm hart toedraagt of je wel eens wilt weten wat een Nintendo-hart drijft.

Microsoft
Ow jij houdt niet van Nintendo en bent het type dat de stereotypen uit de kast trekt? Het is te kiddy, voor huismoeders en niet hardcore genoeg voor je? Een beetje zoals die vijftig tinten grijs? Misschien ben jij dan wel zo’n liefhebber van Microsoft.
Kijk uit dat je niet bespuugd wordt voor het nog meer geld in het laatje brengen van die geldwolf van een Bill Gates en laat je vooral niet uitlachen omdat je betaald om online te kunnen gamen.
Sta op voor je liefde en bespreek het in de algemene Microsoft-discussie.

Sony
Als jij mocht kiezen uit een hokje, dan nam je die van de Japanners met krachttermen. De ‘stoere’ console. Jij vindt het heerlijk dat je niet betaald om online te gamen, geniet van PS Plus en kinderachtige shit is niets voor jou.
Het is maar goed dat je daarbij prima weet te verbergen dat de hardcore, multiplatform titels op jouw favoriete console vaak het minst zijn. Of ben je al lekker aan het spelen met de DLC van Skyrim? Heb je geen lag bij CoD? Of zien games er ondanks dat jij ‘het beest’ onder de consoles onder je tv hebt staan er niet vaak minder uit dan op je Westerse vijand?
Natuurlijk wil ik geen wig drijven tussen jullie, de consoleliefhebbers. Het is maar een spelletje waar ik niet aan mee wil doen. Ik sta hier boven, maar wil er wel even van proeven. Ik speel tegenwoordig namelijk op mijn PC. Die is superieur aan al dat speelgoed dat hierboven genoemd wordt.

Tot zover mijn poging fanboygedrag na te bootsen. Volgens mij hebt ik de belangrijkste standpunten wel ingenomen en dan is het nu tijd voor jullie om een hokje te kiezen en je mening te droppen!

REACTIES (35) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord