De Pummunity Spreekt week 03 2013 

De Pummunity Spreekt week 03 2013 2013-01-20T10:54:02
Buiten vriezen je ballen er nog steeds vanaf en worden je tepels stalactieten. Daarom kruipt Ward vandaag dicht bij het haardvuur en neemt je mee naar de gezelligste plekjes van PU.nl!

De keren dat ik bijna op mijn bek ging dankzij de gladheid deze week zijn allang niet meer op één hand te tellen. Evenals het geproest van mijn medemens die dit wonderlijke schouwspel van een glibberende ik maar al te komisch vond.
Ik heb deze week echter overleefd en ben blij dat ik binnen zit vandaag. Zeker met de sneeuw die voorspeld is.

Kom maar op met dat vervolg!
Arme littledemon. Niet omdat hij met jou en mij wil uitkijken naar vervolgen die er nog niet zijn, maar vooral omdat hij uitkijkt naar een nieuwe Saints Row. De kans dat deze game nog het licht gaat zien is namelijk erg klein geworden nu THQ meer dan in de shit zit.
De kans op een nieuwe Assassin’s Creed lijkt mij dan wel weer erg reëel. Ook een nieuwe The Elder Scrolls, want die komt hoogstwaarschijnlijk dit jaar al uit.
Say what?! Ward, wat weet jij wat wij niet weten? Nou menschen, er komt toch zo’n MMO aan van die serie. En laat dat nou een mooi bruggetje zijn naar de volgende discussie.

The Elder Scrolls
Waarschijnlijk verschijnt dit jaar nog The Elder Scrolls Online en daarom kun je samen met je TES-fanboy buddies je hart ophalen in deze discussie. Daar hoeft het namelijk niet alleen te gaan over TES Online, maar mag je het hebben over alles. Zolang het maar met TESS te maken heeft natuurlijk. En dan heb ik het niet over TESS Milne. Check hieronder even voor de zekerheid alle facetten op een rij zodat je niet per ongeluk de mist in gaat.
Omdat dit jaar waarschijnlijk alle aandacht naar TES Online gaat, verwacht ik niet dat er een nieuwe singeplayer game komt en  zul je het dus nog een tijd met Skyrim moeten doen. De volgende singleplayer TES komt hoogstwaarschijnlijk pas uit voor de next gen. Als hij al komt natuurlijk. 

Nieuwe PlayStation of Xbox?
Zie je hoe ik wederom een mooie bruggetje maak? Het moet mijn dag zijn, want er is een hevige discussie losgebarsten in de Pummunity of je nou een nieuwe Xbox of PlayStation moet aanschaffen.
Ik zou het zelf nog niet weten en daar heb ik een aantal redenen voor. Ten eerste heb je nog geen flauw idee wat die dingen zijn en kunnen. Ten tweede kan een van de twee wel krachtiger zijn, maar maakt het in de praktijk zoals nu niet veel verschil en wordt de mindere van de generatie zelfs vaker als leading platform gebruikt. Ten derde
draait het voor mij de komende generatie nog meer om het online platform Xbox Live en PSN en ben ik benieuwd wat daarmee gaat gebeuren.Daarom wacht ik het even af, want wie weet wordt die Steam Box wel de shit. Daar hoop ik namelijk wel een beetje op. Ach, we horen het vast op of rondom de E3, dan kan niet anders.

Dat was het voor deze week en onthoud: reageren kun je leren! 

REACTIES (26) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord