De Pummunity Spreekt week 02 2013 

De Pummunity Spreekt week 02 2013 2013-01-13T12:51:52
Na drie weken vakantie ging Ward weer een kijkje nemen bij de Pummunity. Leeft die nog een beetje? Wat wordt er in 2013 besproken? Dit en nog veel meer lees je natuurlijk in een nieuwe De Pummunity Spreekt!

Na drie weken vakantie is het weer heerlijk om bezig te zijn op de redactie. Natuurlijk was het fijn om te relaxen, hele dagen te gamen, eindelijk mijn zolder af te maken die verbouwd moest worden en uit te slapen. Toch heb ik jullie gemist en keek ik stiekem nog wel een beetje op PU.nl. Je hart ligt namelijk ergens of het ligt er niet. En laat een ding duidelijk zijn, ik ben heel blij met mijn job!

Leuke plaatjes
Wie het jaar goed wil beginnen checkt even deze grote verzameling leuke plaatjes. Heb je een pesthumeur, verveel je je of heb je een leuk plaatje of gifje dat in deze discussie thuis hoort? Ga dan snel naar dit internetorgasme op PU.nl. Ik weet zeker dat je er geen spijt van zal krijgen.

Gamekey Trade Topic
Van fantastisch leuk gaan we snel door naar fucking handig! Er bestaan zoals je weet twee typen mensen. De eerste heeft een gamekey over, de andere kan er wel een gebruiken. In deze disucssie kun je gamekeys vinden die andere mensen niet meer nodig hebben en dump je uiteraard de key die jij niet meer nodig hebt. Zo maak je nog eens iemand blij!

It's over 9000!
Bestaat er een gamewebsite zonder een forumtopic over Dragonball Z? Natuurlijk niet! Dus daarom is het maar goed dat je ook op PU.nl kunt oewehoeren over de Saiyans met piekhaar en die rare dansjes doe om met elkaar te fuseren. Zelf keek ik deze serie toen ik in 5 vwo zat. Het was awesome! Maar die Freeza shit duurt echt te lang. Als je dat maar weet!

Vergeet niet als een malle te reageren op discussies en vragen en dan zeg ik: Tot volgende week, tot een volgende De Pummunity Spreekt!

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord