De Pokémon Sun & Moon pre-orders gaan best hard 

De Pokémon Sun & Moon pre-orders gaan best hard 2016-10-28T10:16:11
Pokémon Sun & Moon is hard op weg om de best vóórverkopende game te worden in de geschiedenis van Nintendo, aldus Nintendo. Precieze cijfers heeft het bedrijf niet bekend gemaakt, maar ze spreken over een historische mijlpaal wat betreft de hoeveelheid pre-orders.

Pokémon Sun & Moon is de best pre-orderende game van Nintendo, liet het bedrijf weten bij een presentatie voor aandeelhouders gisteren in Japan. In de presentatie staan geen precieze cijfers over het aantal pre-orders voor Pokémon Sun & Moon. De enige indicatie die Nintendo geeft is een vergelijking met de vorige Pokémon games: Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire. Met name in Europa en de Verenigde Staten scoren Sun & Moon stukken beter dan de vorige generatie. Alleen in Japan hebben de pre-orders voor Sun & Moon nog niet het niveau bereikt van Omega Ruby & Alpha Sapphire.

The pre-order periods for Pokémon Sun and Pokémon Moon and Pokémon Omega Ruby and Pokémon Alpha Sapphire are different, so a straight comparison is not possible, but it is clear that the newest titles are trending at a higher level than the previous games. We will begin airing television commercials this weekend, so we expect pre-orders to continue to accelerate.

Goede pre-orders hoor

De demo voor Pokémon Sun & Moon gaat ook lekker: al 3,5 miljoen mensen hebben de demo van de eShop geplukt sinds de week dat hij uit is. Dit is de snelste start van een demo die Nintendo ooit gezien heeft op de 3DS, wat volgens het bedrijf wijst op de brede aantrekkingskracht van de 3DS.

In aanloop naar de release kregen we gisteren weer een fijn trailertje te zien, met onder andere de ultieme evoluties van de start pokémon. Op 23 november komen Pokémon Sun & Moon uit voor de 3DS.

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord