De Grote Sinterklaas Stream scoorde hard - €1160 opgehaald voor KiKa 

De Grote Sinterklaas Stream scoorde hard - €1160 opgehaald voor KiKa 2017-12-04T17:41:26
Afgelopen vrijdag, 1 december, hebben we maar liefst €1160,23 opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervij met de Grote Sinterklaas Stream! En dat hebben we natuurlijk allemaal aan jullie te danken. Thanks, PUmmunity!

Op 1 december hielden we, inmiddels traditiegetrouw, de Grote Sinterklaas Stream. Dit keer gaven we echter niet alleen belachelijk veel prijzen weg aan de kijkers, maar lieten we jullie ook iets terugdoen; donaties storten voor KiKa. En dat bleek een goed idee te zijn! Jullie hebben 197 keer geld gestort met een totaal van maar liefst €1160,23!! Thanks, people!

Sint Stream opbrengst

Sowieso was de stream, in samenwerking met onze collegasites Gamer.nl en InsideGamer.nl, een doorslaand succes. Op een gegeven moment hadden we niet minder dan 1200 gelijktijdige kijkers, mede dankzij de hulp van onze vrienden van Flabber en Lekker Spelen. Daarnaast hebben we 71 prijzen weggegeven, waarvan het opsturen momenteel druk aan de gang is.

Onze dank is groot aan alle gasten die langs zijn gekomen om te helpen: onze eigenzinnige Sint Ward Geene, Simon Zijlemans, Florian Houtkamp, Thijs de Bondt (ook tijdelijk Sint), Floris de Bijl, en Jacco Peek. Dankzij hen was het allemaal een stuk gezelliger en voelde het als een soort feestje, alleen dan Oprah Winfrey-stijl met al die prijzen.

Volgend jaar doen we het waarschijnlijk nog harder weer, dus wees erbij! En check hieronder een (groot) deel van de stream:

REACTIES (22) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord