De Benelux krijgt een eigen Rainbow Six Siege-kampioenschap 

De Benelux krijgt een eigen Rainbow Six Siege-kampioenschap 2017-04-13T12:06:17
Ubisoft en ESL Benelux hebben de Tom Clancy’s Rainbow Six Benelux Championship aangekondigd. Het kampioenschap op PC telt vier seizoenen van drie maanden met een totale prijzenpot van €6000,- waarvan het eerste seizoen op 1 mei van start gaat. De PS4-versie heeft een maandelijkse structuur.

Speel je nog steeds dagelijks Rainbow Six Siege en denk je dat je het met jouw skills prima tegen de beste spelers van Nederland, België en Luxemburg op kunt nemen? Dan is dit je kans, want Ubisoft en ESL Benelux hebben zojuist het Tom Clancy's Rainbow Six Siege Championship aangekondigd. Het kampioenschap is alleen beschikbaar voor gamers op PC of PS4.

drs. Marcel Keij, marketing directeur Ubisoft Benelux: Met het officiële Tom Clancy’s Rainbow Six Benelux Championship komen we tegemoet aan de wens van de community om Rainbow Six zowel off- als online lokaal nog meer te ondersteunen. Met het alom gewaardeerde ESL als partner, tillen we competitie in Rainbow Six Siege naar een hoger niveau, maar waarborgen we de toegankelijkheid die de titel zo geliefd maakt.

Het toernooi op PC bestaat uit vier seizoenen van drie maanden. Het eerste seizoen start op 1 mei en eindigt op 29 & 30 juli. De totale prijzenpot van het kampioenschap bedraagt €6000,-. Het kampioenschap op PS4 start ook op 1 mei, maar deze competitie kent een maandelijkse structuur, waarbij het winnende team iedere maand kans maakt op maar liefst €350. De nummer twee wint €150. 

Rainbow Six Siege

De data van het eerste seizoen staan hieronder. Als je jezelf zou willen inschrijven voor het kampioenschap op PC, dan kan dat hier. Wil je meedoen aan de PS4-versie van het kampioenschap, dan kun je jezelf hier inschrijven. 

Mei:

  • Wekelijkse wedstrijden: 1 t/m 21 mei 2017
  • Maandelijkse finales: 27 & 28 mei 2017

Juni:

  • Wekelijkse wedstrijden: 1 t/m 18 juni 2017
  • Maandelijkse finales: 24 & 25 juni 2017

 Juli:

  • Wekelijkse wedstrijden: 1 t/m 16 juli 2017
  • Maandelijkse finales: 22 & 23 juli 2017
  • Seizoensfinales: 29 & 30 juli 2017

 

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord