Dark World in Zelda: A Link to the Past 2  

Dark World in Zelda: A Link to the Past 2 2013-05-02T10:59:18
Het vervolg op Zelda: A Link to the Past zal de eerste gloednieuwe Zelda-titel voor de 3DS zijn. Eiji Aonuma, de producer achter de gehele serie, geeft een paar details vrij over de game. Zo zal de Dark World terugkeren...

Tijdens een exclusief interview met CNET liet producer Eiji Aonuma wat licht schijnen op de features van de aankomende 3DS game Zelda: A Link to the Past 2. Dark Worlds zijn sinds het Zelda-deel Four Swords Adventures niet meer gezien, maar in de sequel van A Link to the Past komt daar verandering in. Net als haar voorganger, zul je zowel Light Worlds als Dark Worlds een bezoekje kunnen brengen.


Tevens praatte de goede man over hoe anders dit deel zal zijn in vergelijking met vorige games. Dit vanwege het feit dat dit deel volledig is gemaakt voor de 3DS met haar 3D-element, iets wat niet mogelijk was met de remake van Ocarina of Time.

Tot slot wilde meneertje Aonuma iets kwijt over Links nieuwe gave; het veranderen in een muurtekening. Dit was geïnspireerd door Phantom Ganon, een boss uit Ocarina of Time die van schilderij naar schilderij kan springen.

Heeft Eiji Aonuma jullie al overgehaald om deze nieuwe Zelda eind 2013 regelrecht van die schappen te halen? Of moeten jullie eerst meer horen voor het zover is?

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord