Dankzij deze truc kun je sneller wapens upgraden in Fortnite 

Dankzij deze truc kun je sneller wapens upgraden in Fortnite 2020-06-29T15:46:03
Meestal kost het aardig wat tijd om een wapen te upgraden in Fortnite, maar een redditor vond een snellere manier om aan een beter wapen te komen.

Een wapen upgraden in Fortnite kan een aantal seconden duren. Dat lijkt misschien niet heel veel, maar in die paar seconden kunnen jouw vijanden een stuk dichterbij komen. Redditor kewalts heeft nu een manier gevonden om je wapens sneller te upgraden.

Als je vlak voor een Upgrade Bench staat doe je het volgende om het upgraden naar hogere wapens te versnellen. Je houdt als eerste de interactie-klop ingedrukt. Vervolgens pak je eerst een lager wapen want deze laden namelijk het snelste. Wanneer de upgrade haast voltooid is wissel je het wapen op de Bench snel in voor het hogere wapen en zo kun je binnen een paar seconden bijvoorbeeld een Episch wapen in een Legendarisch wapen veranderen.


De methode die kewalts laat zien scheelt hem in ieder geval zo’n acht seconden. Dat zijn toch weer acht seconden die je kunt gebruiken om jouw tegenstanders uit te schakelen. 

Of de methode lang mogelijk blijft is nog maar de vraag. Het is natuurlijk officieel niet de bedoeling dat legendarische wapens zo snel laden. Tot nu toe heeft Epic Games nog niets aangepast, maar deze snelle upgrade optie is waarschijnlijk bij een van de volgende updates weer weg.

 

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord