Cyberpunk 2077 krijgt een fysiek kaartspel 

Cyberpunk 2077 krijgt een fysiek kaartspel 2019-08-02T10:48:31
CMON en CD Projekt Red hebben een kaartspel aangekondigd, genaamd Cyberpunk 2077 – Afterlife: The Card Game. In tegenstelling tot het populaire Gwent, bekend van The Witcher, kan je dit kaartspel echter niet in-game spelen, maar is het een fysiek spelletje.

Net als Gwent van The Witcher 3, krijgt ook Cyberpunk 2077 een kaartspel. Maar in tegenstelling tot Gwent, kan je Cyberpunk 2077 – Afterlife: The Card Game niet met iedere NPC spelen om je af te leiden van het echte doel in de game. Afterlife is namelijk alleen fysiek verkrijgbaar en zit dus niet in het spel zelf. Het spel wordt gemaakt door ontwikkelaar Eric M. Lang game designer van CMON.

In het kaartspel worden de spelers Fixers. Fixers zijn masterminds in Night City die zich bezighouden met het werven van cyberpunks, om ze te bewapenen en ze vervolgens op missies te sturen. Maar niets is gratis in Night City. Spelers moeten een balans vinden tussen wat ze willen en wat ze kunnen veroorloven.

Iedere succesvolle missie verhoogt de Street Cred van de speler. Overlevers van de missies worden veteranen, die hun kennis en ervaring overdragen op nieuwe recruits. In deze wereld is Street Cred de enige valuta die er toe doet.

Eric M. Lang het volgende over het spel te zeggen:

I'm a huge fan of Cyberpunk and have played it since the first edition. I grew up playing the RPG and have kept up with the franchise through the years. Andrea Chiarvesio and I were beyond thrilled to work on it.

Veel meer weten we nog niet over het kaartspel, maar aangezien het spel pas in 2020 uitkomt (waarschijnlijk rond de release van de videogame in april), is er nog genoeg tijd. Zie hieronder de eerste plaatjes die we van het spel hebben:

Cyberpunk 2077 kaartspel

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord