Crystal Dynamics onthult Marvel's Avengers met gameplay 

Crystal Dynamics onthult Marvel's Avengers met gameplay 2019-06-11T04:53:32
Crystal Dynamics heeft de eerste gameplaybeelden geshowd van Marvel's The Avengers. Tijdens de Square Enix E3 persconferentie werd de game voor het eerst getoond. In de trailer zie je hoe Iron Man, Thor, Captain America, de Hulk en Black Widow te hulp moeten schieten tijdens A-Day, de dag waarop een nieuw Avengers hoofdkwartier wordt geopend in San Francisco, maar er gaat iets goed mis waardoor de Avengers uiteen lijken te vallen.

Marvel's Avengers is voor het eerst geshowd tijdens de Square Enix E3 persconferentie. In gameplaybeelden is te zien dat de machtigste helden op aarde uiteen dreigen te vallen na een aanval in San Francisco, waar de opening van een nieuw Avengers hoofdkwartier gevierd wordt. Als geavanceerde technologie gestolen wordt krijgen de Avengers hier de schuld van.

Als een nieuw kwaad vijf jaar later de aarde bedreigt moeten Earth's Mightiest heroes weer bij elkaar komen om de aarde te redden. Een shot in de trailer laat zien hoe Hulk het opneemt tegen Abomination en aan het einde van de persconferentie werd nog een korte video getoond waarin Hank 'Ant-Man' Pym te zien is met een gigantisch krimpgeweer.

Crystal Dynamics belooft voortduerend met gratis nieuwe content te konmen voor Marvel's Avengers en zegt toe dat er geen pay-to-win-transacties in de game zullen zitten. Aan het einde van de persconferentie werd nog een korte video getoond waarin Hank 'Ant-Man' Pym te zien is met een gigantisch krimpgeweer. Marvel's Avengers heeft rollen voor Nolan north als Tony Stark en Troy Baker als Bruce Banner.

Marvel's Avengers komt op 15 mei 2020 uit voor PS4, Xbox One, Google Stadia en PC. Check voor meer nieuws over Square Enix' persco op E3 de nieuwtjes over Final Fantasy 7 Remake en The Last Remnant Remastered.

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord