Countdown naar Prey 2 op teasersite? 

Countdown naar Prey 2 op teasersite? 2013-02-02T16:32:01
Nog meer geruchten! Want we weten dat jullie ervan smullen. Wie herinnert zich Prey nog? Als Cherokee-indiaan lekker fucken met de zwaartekracht, dat was dope! Er is een teasersite met een countdown-clock opgedoken en dit zou zomaar om Prey 2 kunnen gaan..

Een countdown site onder de naam Alien Noire is de lucht in gegaan. De teller loopt nog 27 dagen en dan wordt ons verteld waar het precies om gaan. Bij NeoGAF zijn ze aan het speuren geslagen en in de source-code blijken de tags Prey, Prey2, Prey 2, FPS, Bethesda Softworks, Human Head Studios en Alien Noire te staan. Bethesda toch... Het zal toch niet zo zijn dat jullie ons lekker maken met een dooie mus?

Prey 2

Ook zou ergens de zin "Tommy needs your help" ontdekt zijn, waarmee het verband met Prey natuurlijk alleen maar sterker wordt. Tommy was de Cherokee-indiaan die een complete shitstorm over zich heen kreeg met de invasie van aliens. Een Whois op de website leidt je weer naar The Collective, een organisatie in Prey 2. Neem bovendien een kijkje op de website en je ziet dat de figuren bovenaan wel heel erg overeenkomen met het logo van Prey 2. Waarschijnlijk zal het logo verschijnen aan het einde van de countdown. 

Wie van jullie heeft Prey vroeger gespeeld? Zelf kan ik me nog herinneren hoe ik de opa van Tommy probeerde te bevrijden. Ik drukte op een knop en opa vloog pardoes in een enorme gehaktmolen, waar hij behoorlijk fijn gemalen werd. Oeps! Wat denken jullie, is dit het project van Bethesda waar we jullie eerder vandaag over berichtten? Speculeer, want vandaag is daar kennelijk de perfecte dag voor!

REACTIES (22) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord