Cory Barlog: 'DLC-plannen God of War waren te ambitieus' 

Cory Barlog: 'DLC-plannen God of War waren te ambitieus' 2019-01-09T09:43:09
Cory Barlog, de regisseur van God of War, heeft in een interview met Kinda Funny gezegd dat hij plannen had voor God of War DLC-content, maar dat die simpelweg te groots waren om als uitbreiding aan de game toe te voegen. Elke vorm van DLC lijkt met Barlogs uitspraak uitgesloten.

De regisseur van God of War heeft in een interview op het YouTube-kanaal Kinda Funny aangegeven dat hij en het Santa Monica-team van plan waren om DLC-content te maken voor God of War, maar dat die plannen zo ambitieus waren dat besloten werd daar van af te zien. Uitbreiding van het verhaal over Kratos en zijn Atreus lijkt met Barlogs verklaring dus van de baan.

Gezien het einde van God of War is het denkbaar dat Barlogs plannen al snel het niveau van een korter DLC-verhaal zouden overstijgen en dat hij en het Santa Monica-team liever een gigantisch epos opbouwen in een vervolg op de reis van Kratos en Atreus, dat in december een Game of the Year-award won tijdens The Game Awards 2018. God of War troefde onder meer Celeste en Red Dead Redemption 2 af in de strijd om de prestigieuze prijs.

Tjeerd was in april 2018 zeer positief over God of War: check hier welk punt hij de game gaf. De PU-serial Oog voor Detail besteedde in mei 2018 ook aandacht aan God of War. Die feature check je hier.

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord