Componisten Unreal Tournament keren mogelijk terug voor nieuw deel 

Componisten Unreal Tournament keren mogelijk terug voor nieuw deel 2014-05-12T13:43:16
Dat er een nieuwe Unreal Tournament aankomt is awesome nieuws. Dat de componisten van de eerste Unreal Tournament game misschien terugkomen om de muziek voor deze nieuwe game te verschaffen is mogelijk net zo awesome.

Voor velen is Unreal Tournament een enorme bron van nostalgie. De bots die "ANYONE ELSE WANT SOME?!" schreeuwden, de low-grav setting bij DM-Morpheus, de Redeemer die te pas en te onpas alles naar de klote hielp, de meedogenloze insta-gib... right in the childhood. Voor deze mensen is er goed nieuws: er is een dikke kans dat de componisten van de eerste UT game ook de muziek voor de nieuwe game zullen maken. 

Michiel van den Bos (Holland!) en Alexander Brandon waren de twee componisten die de sountrack voor de originele UT creëerden, en op het forum van de Unreal Engine heeft Van den Bos laten weten dat hij geïnteresseerd is in het meewerken aan de nieuwe Unreal Tournament game:

"I'm writing here because I was getting messages and e-mails telling me I should, due to the announcement of the new UT. I was wondering if there is any interest in me getting involved and I'm sure I can get Alex to join in too."

In dezelfde thread zei Unreal Engine ontwikkelaar Steven Polge dat Epic Games "thrilled" zou zijn om de twee heren weer in hun team te hebben. 

Er is dus nog niets officieel aangekondigd, maar beide partijen lijken in principe klaar voor de start. Even ter herinnering (en voor een eargasm):

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord