Company of Heroes 2 krijgt exclusieve bètafase vanaf 2 april 

Company of Heroes 2 krijgt exclusieve bètafase vanaf 2 april 2013-03-28T16:02:43
Sega heeft aangekondigd dat Company of Heroes 2 een exclusieve bètafase krijgt. Vanaf 2 april kunnen de uitverkorenen aan de slag met het langverwachte strategiespel van Relic Entertainment.

Jan heeft in zijn preview van Company of Heroes 2 al aangegeven dat het waarschijnlijk een meesterwerkje gaat worden. Bij Relic Entertainment doen ze er dan ook alles aan om Jan niet teleur te stellen. 2 april begint namelijk de closed bèta voor de multiplayer en skirmish modi. De béta bevat zes maps, 1v1-, 2v2-, 3v3- en 4v4-gameplay. Ook kunnen de spelers hun uitrusting afstemmen op hun speelstijl met de Army Customizer.

Company of Heroes 2

De chosen ones die toegang krijgen tot deze bèta zijn via een reservering in aanmerking gekomen voor deze test. Maar het goede nieuws is dat er de komende weken een tweede fase van start gaat waarin een breder publiek de kans krijgt om deel te nemen. Hou www.companyofheroes.com dus in de gaten. De bèta wordt gehost op Steam en maakt gebruik van diens vriendenlijsten. Als je deze game wil testen, is het dus een vereiste dat je een Steam-account hebt.

Greg Wilson, de producer van Company of Heroes 2 is enthousiast over de test:

We vinden het geweldig om het startsein voor de gesloten bèta van Company of Heroes 2 te kunnen geven. We nodigen onze fans uit om het spel vóór de release te testen, in balans te brengen en te bekijken wat er sinds de alfatest in december veranderd is.

Wie van jullie gaat er proberen binnen te komen bij deze bètatest?

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord