Commerciële PokéStops en andere nieuwe features duiken op in Pokémon GO-broncode 

Commerciële PokéStops en andere nieuwe features duiken op in Pokémon GO-broncode 2016-07-14T11:16:45
Niantic CEO John Hanke heeft eerder aangegeven dat zij gesponsorde locaties willen inzetten om geld te verdienen en McDonald's is waarschijnlijk de eerste partner hierin. Er zou mogelijk al een sponsorship-code in Pokémon GO zitten en daarin kan je de naam van de bekende fastfoodketen vinden.

Ondanks dat Niantic iedereen aanmoedigt naar buiten te gaan met Pokémon GO, is hun eerste sponsor mogelijk een bedrijf dat niet echt samengaat met veel bewegen, namelijk McDonald's. Een Australische student heeft de code van de Android-versie van Pokémon GO bekeken en zag code dat niet echt leek op de rest. Hij dacht dat het hier ging om sponsorship content en de lijn 'MCDONALDS' is daarin te vinden. 

Pokémon GO

Verder was er redditor ook op onderzoek uitgegaan en hij claimt nog meer bewijs gevonden te hebben. Volgens hem staat er namelijk een McDonald's-logo in de code van Pokémon GO. Het lijkt er dus op dat PokéStops en gyms kunnen verwachten in McDonald's-locaties in de toekomst.

Behalve McDonald's zijn er meer dingen gevonden in de code die nog niet beschikbaar zijn in de app. Zo is er al code voor legendarische Pokémon, een ruilsysteem, meerdere types van bessen en incense, een item genaamd 'sweet honey' en zijn er Pokémonnatures als 'stoic', 'assassin', 'guardian' en 'raider' te vinden. 

Pokémon GO

In ander nieuws is Pokémon GO sinds vandaag ook beschikbaar in Groot Brittannië. Het lijkt er dus op dat Europa aan de beurt is voor lancering van de app, gisteren werd de game namelijk ook in Duitsland beschikbaar.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord