Check de kerstliedjes in Red Dead Online's saloons 

Check de kerstliedjes in Red Dead Online's saloons 2018-12-19T16:24:19
Normaal gesproken als je in Red Dead Online een saloon binnenkomt zit de pianist een of ander prettig deuntje te spelen, maar met de feestdagen in het vooruitzicht heeft Rockstar middels de laatste patch een wijziging doorgevoerd in de muziekkeuze van sommige pianisten. Zij spelen nu namelijk kerstliedjes!

Rockstar heeft een hele subtiele en feestelijke wijziging doorgevoerd in Red Dead Online. Sommige muzikanten die in een saloon piano zitten te spelen, laten sinds de laatste patch kerstliedjes horen! Reddit-gebruiker SkeptaPurple ontdekte de muziekswitch als eerste en deelde een video van een pianist die helemaal zin in Kerstmis lijkt te hebben:

TIL that although there isn’t snow all over the map, the pianists have found a way to show their festive spirit from r/reddeadredemption

Aanvankelijk dacht men dat de muzikant een uitzondering was in de online wereld, maar al snel volgde andere video’s van pianisten die verschillende kerstdeuntjes ten gehore brengen:

Het merendeel van de spelers zegt de subtiele wijziging te kunnen waarderen, maar men ziet graag meer toevoegingen in het kader van de feestdagen. Als voorbeelden worden steden bedekt met sneeuw genoemd en ziet men graag een feestelijke aanbieding in de in-game winkel van Rockstar waar met Gold Bars betaald kan worden.

Check voor meer Red Dead Redemption 2-nieuwtjes de glitch die hint naar een DLC-toevoeging van de eerste Red Dead Redemption en check hier waarom Red Dead Redemption 2 niet op de Nintendo Switch te spelen is!

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord