Capcom overweegt Arcade Mode in Street Fighter 5 

Capcom overweegt Arcade Mode in Street Fighter 5 2016-02-23T14:05:00
Capcom zit eraan te denken om Street Fighter 5-spelers op een fatsoenlijke manier tegen A.I. te laten vechten. Veel spelers vragen om de Arcade Mode, die in vorige games van de serie wel gewoon aanwezig was. Volgende maand komt er overigens nog wel een andere offline update, dan komen de challenges.

Street Fighter 5 mist een Arcade Mode, een manier voor gamers om een normale serie potjes tegen de computer spelen. Er zit wel een karige Story Mode in de huidige versie van SF5 en je kan je als einzelganger eventueel nog vermaken met de Survival Mode waarin je maar een beperkt aantal health na potjes van een ronde terugkrijgt, maar een normale, ouderwetse best-of-three Arcade Mode ontbreekt.

Je zou verwachten dat zoiets 'gewoon' in de basisgame zou zitten, maar niets is minder waar. Capcom is bezig met het onderzoeken of een arcade mode een optie is.

"The team is looking into adding an Arcade Mode and we’ll have more information to share soon."

Street Fighter 5

Capcom is ook bezig met meerdere moeilijkheidsgraden voor de magere Story Mode, deze biedt op dit moment namelijk amper uitdaging. Dit is allemaal nog maar het topje van de ijsberg van de Street Fighter 5-launch die vorige week dinsdag was voor PC en PS4, deze launch was namelijk ronduit rampzalig. Zo lagen de servers er tijdens launch uit en kon je in online matches weggaan zonder dat er gevolgen aan zaten. Verder is er dus een schrijnend gebrek aan singleplayer content. In juni wordt dat probleem deels opgelost met de gratis Cinematic Story Expansion, voor die tijd krijgen we nog een Store om unlockables te kopen en Challenges. Die laatste twee gratis toevoegingen staan voor maart op de planning.

REACTIES (32) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord