Call of Duty: WW2 is een groot succes en er is een geheime killstreak ontdekt 

Call of Duty: WW2 wordt meer gespeeld dan voorgangers geheime killstreak ontdekt en er is een motor gemaakt speciaal voor de game 2017-11-08T10:51:46
Er is zat gebeurd in de wonderlijke wereld van Call of Duty: World War 2. Het is in ieder geval op Steam de populairste Call of Duty sinds jaren, er is een geheime killstreak ontdekt en er komt een vette motor uit in de echte mensenwereld.

Call of Duty: WW2 heeft een schommelige start gehad, maar alles lijkt nu soepeltjes te verlopen. De shooter blijkt in ieder geval een succes. Op Steam speelden er in de eerste week 56,000 spelers multiplayer en, als we gamers meetellen die met de campaign bezig waren, loopt het spelersaantal op tot 76,000. Het hoogste aantal spelers dat de voorgaande Call of Duty game, Infinite Warfare, wist te behalen, was een bescheiden 15,000 spelers. Een duidelijke verbetering dus. Het aantal spelers op de consoles is nog niet bekend.

Er is ook een geheime killstreak gevonden in Call of Duty: WW2, een oude bekende welteverstaan. We gaan eventjes terug naar 2009, naar Call of Duty: Modern Warfare 2 om precies te zijn. Hierin had je de nuke killstreak. Als je 25 kills wist te maken in één leven, dan kon je een nuke op de map laten vallen en had je/jouw team automatisch gewonnen. Deze killstreak is teruggekomen in Call of Duty: WW2. Het verschil is wel dat de killstreak nu niet het potje beëindigd, maar gewoon alle spelers eenmaal elimineert. 

 

Het is wel een stuk lastiger om die 25 kills te maken, vooral aangezien sinds Call of Duty: Black Ops de kills die je maakt met je killstreaks niet meer meetellen om nieuwe killstreaks te krijgen. In tegenstelling tot de Predator Missile en Chopper Gunner combinatie, die het relatief makkelijk maakte om de nuke te krijgen in Call of Duty: Modern Warfare 2. Je kan in Call of Duty: WW2 de nuke (die nu de V2 Rocket heet) pas selecteren wanneer je alle divisies minstens één keer geprestiged hebt.

Tot slot is er een speciale, limited edition Call of Duty: WW2 motor gemaakt. Activision is in zee gegaan met motorfabrikant Indian om dit lekkere ding te creëren. Vooralsnog kunnen alleen Amerikanen die de Season Pass kopen de motor winnen. Of die deal ook naar Europa komt is nog niet bekend en ook niet of de motor ooit bij je lokale motorboer te koop zal zijn.

Motor 

Call of Duty: WW2 is nu uit voor de PC, PS4 en Xbox One. Check hier de review van Tjeerd

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord