Call of Duty: WW2 krijgt vier verschillende soorten currency volgens lek 

Call of Duty: WW2 krijgt vier verschillende soorten currency volgens lek 2017-10-12T14:01:20
Er is een enorme lek geplaatst met allerlei informatie over Call of Duty: WW2, met vier soorten currency, weapon- en scorestreaks variants en nog veel meer.

Er is gezocht in de code van de bèta naar informatie over Call of Duty: WW2 en er is aardig wat boven water gekomen. Ondanks dat we teruggaan naar de Tweede Wereldoorlog, neemt Sledgehammer best veel elementen mee van de nieuwere games. Aangezien we kunnen begrijpen dat er aardig wat CoD-veteranen zijn die nu terug gaan komen naar de serie, gaan we ons best doen alles zo goed mogelijk uit te leggen. Houd eventjes in je achterhoofd dat al deze informatie een lek is en ook van een build afkomstig is wat natuurlijk niet de uiteindelijke game gaat worden, dus het is mogelijk dat er nog aanpassingen gemaakt zullen worden.

WW2

In de multiplayer van Call of Duty: WW2 komen er vier verschillende currency: CoD Points, Supply Keys, Weapon Parts en Armory Credits. Supply Keys komen terug van Modern Warfare Remastered en Infinite Warfare, waarmee kun je Supply drops (lootboxes) openen. Hierin zitten cosmetische varianten voor je wapens en score(kill)streaks. In het vorige delen konden deze varianten ook de statistieken van wapens veranderen, maar Sledgehammer heeft bevestigd dat het in WW2 in ieder geval met launch alleen cosmetische aanpassingen zal bevatten. Met de scoresteak-varianten kun je waarschijnlijk aanpassen hoe een scorestreak functioneert.

Weapon Parts krijg je wanneer je een variant ontvangt uit een Supply Drop die je al had. Deze kun je dan vervolgens gebruiken om te sparen voor specifieke varianten die je graag wil vrijspelen. Op deze manier kun je alsnog een variant kopen die je graag wilt als je pech hebt met je Supply Drops. Of je met Weapon Parts daadwerkelijk elke variant kan kopen is nog niet bekend, dus er bestaat een kans dat je alleen de meest voorkomende loot kunt kopen. Wij gokken echter dat je op zich alle varianten kunt kopen met Weapon Parts en dat loot die moeilijker is om te krijgen simpelweg duurder wordt.

Call of Duty: WW2

Armory Credits zijn helemaal nieuw voor de Call of Duty-franchise. Je speelt ze vrij met dagelijkse uitdagingen, waarvan er elke dag zes van zijn met verschillende moeilijkheidsgraden. Makkelijke uitdagingen geven je 30 credits, voor gemiddelde krijg je er 50 en voor moeilijke krijg je 70 credits. Hiermee kun je Armory Drops kopen, die vergelijkbaar zijn met Supply Drops. Hiermee kun je echter bepalen voor welk wapen-type je een variant wil krijgen, dus je vergroot je kans iets meer om iets te krijgen wat je graag wil.

Tot slot heb je dan natuurlijk nog de Cod-Points, die alle bovenstaande dingen ook kan doen. Deze gaan je echter wel echte poen kosten. Het volledige bericht is op Reddit geplaatst dus die kun je nog even checken.

Call of Duty: WW2 komt 3 novmeber uit voor de PS4, Xbox One en PC. 

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord