Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt 12 oktober 

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt 12 oktober 2018-03-08T19:44:08
We zagen hem al lang en breed aankomen: de volgende Call of Duty is Black Ops 4. Activision kondigde in een livestream aan dat de game vanaf 12 oktober te spelen is, maar waar en wanneer het zich afspeelt is nog een raadsel. Die info volgt op 17 mei.

Wie vanavond hoopte op een eerste blik op de gameplay of in ieder geval de setting van de nieuwe Call of Duty, komt van een koude kermis thuis. Tenzij je zo iemand bent die wild wordt van slijptollen en lasapparaten, de machines waarmee twee mensen vanavond op Activisions livestream het logo van Black Ops 4 onthulden; uit een stuk staal.

Geteasd werd er echter genoeg, want bovenop de releasedatum van 12 oktober en de belofte van 17 mei dropte Activision een kort trailertje, waar die-hard fans van de serie misschien nog de nodige uren naar zullen kijken om meer info los te weken. Om het helemaal af te maken meldt de uitgever dat er op 17 mei een zogenaamd ‘community reveal event’ plaatsvindt, waar ongetwijfeld nog meer info over Black Ops IV (of IIII?) met ons gedeeld zal worden.

Call of Duty: Black Ops 4 is al weer de vijftiende volledige game van de franchise, waar al sinds 2005 elk jaar een game aan wordt toegevoegd. Of Activision het (eindelijk) een keer compleet over een andere boeg gooit met het gamedesign en de setting,  dat zijn vragen voor 17 mei. Natuurlijk houden we je hier op PU.nl op de hoogte. Trailerrr:

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord