Call of Duty: Black Ops 3 last- versus current-gen 

Call of Duty: Black Ops 3 last- versus current-gen 2015-11-06T10:11:10
Dat er verschillen zitten tussen een last- en current-gen game is geen geheim, maar hoe groot deze verschillen zijn is interessant om te vergelijken. Zo tonen verschillende screenshots de verschillen tussen de Xbox 360- en Xbox One-versie van Call of Duty: Black Ops 3 aan.

Gisteren ging het helemaal los qua content van Call of Duty: Black Ops 3, zo werd er nog een easter egg in Nuk3town gevonden, verschillende gameplay video's geüpload op het wereld wijde web en zagen we screenshots van de gelikte menu's. Nu Activision deze content regen heeft vrijgegeven is het tijd om de verschillende versies van Call of Duty: Black Ops 3, last-gen en current-gen, met elkaar te vergelijken:

Vond je het in de bewegende beelden moeilijk om verschillen te ontdekken? Check dan hieronder nog een aantal screenshots die de belachelijk grote verschillen aantonen. Zo heb je in op de Xbox 360 geen tanks, maar busjes. 

Black Ops 3 differences X360 vs XONE

Black Ops 3 differences X360 vs XONE

Black Ops 3 differences X360 vs XONE

Black Ops 3 differences X360 vs XONE

Black Ops 3 differences X360 vs XONE

Black Ops 3 differences X360 vs XONE

Vanaf vandaag ligt Call of Duty: Black Ops 3 wereldwijd in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Vanmiddag komt Tjeeds review van de game online op PU.nl.

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord