Call of Duty: Black Ops 3 heeft grote problemen op PC 

Call of Duty: Black Ops 3 heeft grote problemen op PC 2015-11-08T13:16:50
Veel spelers proberen hun geld terug te krijgen voor de PC-versie van Call of Duty: Black Ops 3, aangezien de game allesbehalve doet wat hij moet doen. Freezing, lag, server problemen, black screens en crashes...

Het internet is in rep en roer, veel gamers zijn ontevreden over hun aanschaf van de PC-versie van de nieuwste Call of Duty, Black Ops 3. Op de PC lijkt de game nog vele problemen te bevatten, waardoor de game vrijwel onspeelbaar is. Uit de vele teleurgestelde reviews op Steam blijkt dat de game vol zit met momenten die het geduld van de spelers op de proef stellen: freezing, lag, server problemen, black screens en crashes...

Steam COD BO 3 review

Mocht je de op dit moment geplaatste 5.500 reviews naast elkaar leggen, dan zijn er uiteindelijk wel meer positieve dan negatieve reviews. Ook op reddit is het meerendeel het niet eens met de stelling en geeft aan dat de game gewoon prima werkt. Het zou dus kunnen betekenen dat de spelers die de problemen ondervinden misschien het probleem kan vinden in de eigen hardware. Driver problemen of verkeerde instellingen.

De verwachting is dat Treyarch dit niet voorbij laat gaan en zeer spoedig met een patch gaat komen om de game voor iedereen even soepel te laten verlopen. Het is niet te hopen dat Black Ops 3 de nieuwe Batman: Arkham Knight gaat zijn, het is daar echter nog te vroeg voor om een oordeel te geven. 

Call of Duty: Black Ops 3 ligt al sinds afgelopen vrijdag in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

REACTIES (68) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord