Bungie heeft nieuwe Destiny 2 multiplayer-map genaamd Vostok onthuld 

Bungie onthult nieuwe Destiny 2 multiplayer-map genaamd Vostok 2017-07-14T13:37:00
Er is weer een nieuwe multiplayer-map van Destiny 2 onthuld. De map heeft Vostok en komt spelers van de eerste game hoogstwaarschijnlijk erg bekend voor.

Bungie heeft een nieuwe multiplayer-map van Destiny 2 onthuld. De arena bevindt zich in een omgeving die we al eerder in de eerste game zagen. Spelers nemen het namelijk tegen elkaar op in de ruimte net buiten 'The Iron Temple', de sociale ruimte die in de Rise of Iron-uitbreiding werd toegevoegd.

De omgeving verschilt weinig van hoe het er in Destiny 1 uitziet. De gebouwen die in het gebied te vinden zijn, kunnen nu door spelers betreden worden en er is ook een klein tunnelsysteem toegevoegd om sneller toegang tot bepaalde delen van de map te bieden. De map is overigen speciaal ontworpen voor de Control-gamemode. 

Volgens Bungie is het de enige omgeving uit Destiny 1 die in Destiny 2 terugkeert, maar dit komt na wat geklaag vanuit de community. Er werd door sommigen al geroepen dat Destiny 2 eerder Destiny 1.5 is en het gebruik van oude gebieden versterkt dit argument. In de gameplay krijgen we wel de nieuwe HUD te zien, die de speler van veel meer informatie verschaft vergeleken met de eerste game.

Er worden ook een paar nieuwe wapens getoond. Zo zien we een Pulse Rifle van Suros, een Auto Rifle van Omolon en een aantal nieuwe wapens met een klassieke, militaire look. In de video waar ook daadwerkelijk gevochten wordt, zoomt het beeld af en toe in wat kan betekenen dat Bungie iets te verbergen heeft. Wat dit kan zijn weet nog niemand.

Destiny 2 lanceert op 6 september op PlayStation 4 en Xbox One. De beta voor deze platformen loopt van 18 tot 23 juli. De PC-versie van Destiny 2 ligt vanaf 24 oktober in de winkels en de beta daarvoor start eind augustus.

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord