Black Ops II PS3 freeze patch is live 

Black Ops II PS3 freeze patch is live 2012-11-19T10:38:14
Activision heeft een patch online geknald voor de PS3-versie van Black Ops II. Online gamers zouden namelijk last hebben van een freeze bug!

PS3-fans van de nieuwe Call of Duty hebben het niet makkelijk. Eerst werkt de Nuke Town DLC al niet in sommige gevallen en nu blijkt de game ook vastlopers te hebben! Oké, het betreft alleen de online multiplayer en alleen bij public multiplayer, DA’S GEEN REDEN TOT PANIEK!!!

Anyway, patch 1.03 is nu live en moet de freeze bug oplossen, waardoor je weer zorgeloos dood kan gaan in de multiplayer op je PS3… of niet!? *slaat zijn vuisten hard op de toetsen van een kerkorgel*

Call of Duty

Eurogamer heeft berichten ontvangen van gamers dat de vastlopers alsnog plaatsvinden na het installeren van de patch. Het gebeurt wel in mindere mate. Activision heeft het ook al doorgekregen en zoekt het probleem tot op de bodem uit.

Wie Black Ops II aan het internet koppelt krijgt automatisch bericht dat de patch gedownload kan worden. Heeft een van jullie al vastlopers gehad in de public multiplayer? 

REACTIES (35) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord