Black Ops 2 meest aangevraagde Xbox One backwards compatibility game 

Black Ops 2 meest aangevraagde Xbox One backwards compatibility game 2015-07-23T12:43:17
Microsoft kondigde tijdens haar persconferentie de backwards compatibility feature voor de Xbox One aan en leden van het Preview Program zijn er al druk mee aan de slag. Er worden meer games toegevoegd aan de collectie, de community suggereert en deze schreeuwt het hardst om Black Ops II.

Bij de lancering van de backwards compatibility tijdens de afgelopen E3 bestond de collectie uit 100 Xbox 360 games die nu speelbaar zijn op de Xbox One als je in het Preview Program zit. Met een poll geeft Microsoft de community de mogelijkheid om te stemmen op games die toegevoegd gaan worden aan de bestaande collectie. Red Dead Redemption stond een aantal weken dik bovenaan, maar de sandbox game van Rockstar moet zijn plekje nu afstaan aan Call of Duty: Black Ops II. 

Xbox One Backwards Compatibility

Niet alleen Black Ops II is populair uit de Call of Duty-serie, er staan maar liefst zes Call of Duty games in de top 15. De Xbox community wil blijkbaar graag het klassieke schietgeweld van Call of Duty games herbeleven op de Xbox One. De top 15 meest aangevraagde backwards compatible games ziet er als volgt uit: 

 1. Call of Duty: Black Ops II
 2. Red Dead Redemption
 3. The Elder Scrolls V: Skyrim
 4. Call of Duty: Modern Warfare 2
 5. Halo: Reach
 6. Call of Duty: Black Ops
 7. Gears of War 3
 8. Fallout 3
 9. Call of Duty 4: Modern Warfare
 10. Call of Duty: Modern Warfare 3
 11. Mass Effect 3
 12. Call of Duty: World at War
 13. BioShock Infinite
 14. Fallout: New Vegas
 15. Left 4 Dead 2

Met de stemmen van de community is het voor Microsoft goed inzichtelijk welke games gewild zijn voor de backwards compatibility service. Microsoft gaf aan dat niet al de games uit de top 15 backwards compatible worden gemaakt, maar hecht wel veel waarde aan de mening van de community. Aan het einde van dit jaar gaat de collectie flink aangevuld worden met Xbox 360 games, zo belooft Microsoft. Backwards compatibility wordt dit najaar beschikbaar voor iedereen met een Xbox One.

REACTIES (44) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord