BioWare haalt Acts uit Anthem voor seasonal updates 

BioWare haalt Acts uit Anthem voor seasonal updates 2019-09-18T12:33:03
BioWare gaat de toekomstplannen van Anthem flink op de schop gooien. Eerst was het van plan om Acts uit te brengen om de zoveel tijd, maar nu stoppen ze hiermee om per seizoen updates in te voeren. Of dit de boost gaat geven die Anthem nodig heeft, dat valt natuurlijk te bezien.

Het is geen nieuws meer dat de game Anthem geen groot succes is gebleken. EA en BioWare hebben echter nog niet opgeven, want ze werken nog steeds aan de game. Nu hebben de uitgever en ontwikkelaar aangekondigd dat het geplande Acts-systeem wordt omgeruild met seasonal updates.

Voor de launch van de game werden de Acts geïntroduceerd; updates die door de loop van de tijd nieuwe locaties en andere features toevoegen. Op dit moment is de laatste van deze Acts bezig, het Cataclysm event.

Maar daar blijft het dus bij. BioWare-medewerker Chad Robertson legt uit dat voor seasonal updates is gekozen omdat ze dan beter de focus kunnen leggen op de ‘core issues’ van de game, waar spelers nu last van hebben. Waarom seasonal updates nodig zijn om grote problemen met de game op te lossen terwijl ze die eigenlijk zo snel mogelijk na launch al hadden moeten fixen? Zo legt Robertson het uit:

Anthem

We hear your concerns on core issues in Anthem and are acting on it. Those systems require a more thorough review and re-working versus quick fixes. We’ve got a team working on that now, and early results are promising. In order to address these long-range plans, we are moving away from the Acts structure for updates. Instead, we have additional seasonal updates planned for this year that we think players will enjoy.

Robertson voegt toe dat deze events herkenbare challenges aan de game toevoegen, en dat het allemaal bedoeld is om Anthem beter te maken. Hoe deze seasonal updates er verder precies uit gaan zien, geeft hij nog niet prijs. Laten we hopen dat Anthem een goede toekomst tegemoet gaat, want BioWare was ooit een van de beste ontwikkelaars op de wereld... totdat Mass Effect: Andromeda uitkwam

Vorige week heeft EA Anthem aan EA Access toegevoegd, zoals je hier kan lezen.

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord