Beyond Good & Evil 2 hint naar next-gen 

Beyond Good & Evil 2 hint naar next-gen 2013-02-06T12:20:34
Een retail website heeft Beyond Good & Evil 2 aangeboden op hun site. Ze wisten er zelfs een concrete releasedatum aan te hangen. Nieuwe hoop, of valse hoop?

Op 22 maart 2014 zal dan eindelijk Beyond Good & Evil 2 gereleased worden. Als het aan zavvi ligt in ieder geval. Het is natuurlijk een raar verhaal dat de releasedatum van een game voor het eerst door een retailer bekend gemaakt wordt. Sowieso begint BG&E2 een beetje op Duke Nukem Forever te lijken wat omstandigheden betreft. Eerst een beetje nieuws en dan weer uitstel, vervolgens wordt het gecanceld om daarna weer uit zijn as te herrijzen. Hoewel dit ook twijfelachtig nieuws is van een twijfelachtige bron, is de game info die de site geeft wel erg interessant:

Designed by Michel Ancel and his acclaimed design team at Ubisoft, this is a sequel to the beloved adventure game, Beyond Good & Evil.

The game has not yet, however, been officially announced under the title “Beyond Good & Evil 2″ it is instead referred to simply as “Next Michel Ancel Project” after its creator, it it might possibly have a unique title to reboot the franchise.

Een flinke poos geleden heeft Yves Guillemot, directeur van Ubisoft, vertelt dat er nog steeds aan BG&E2 gewerkt wordt. Een release in 2014 hint naar een next-gen release, en de meeste games die nu in ontwikkeling zijn, zijn voor de next-gen. Dus compleet uit de lucht gegrepen is dit nieuws misschien niet. Zal deze game ooit echt uitkomen of kunnen we beter de vorige generatie consoles van zolder halen en deel 1 nog eens spelen?

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord