Bethesda onthult details over storyline Fallout 76 

Bethesda onthult details over storyline Fallout 76 2018-09-06T17:25:21
Bethesda heeft nieuwe info over het verhaal van Fallout 76 bekendgemaakt. Bethesda-baas Todd Howard sprak over de campagne en het toepassen van 'nukes' in Bethesda’s nieuwe post-apocalyptische avontuur. Ook vertelde hoe je beloond wordt voor het uitspelen van het verhaal.

Todd howard, regisseur en producent bij Bethesda, heeft mededelingen gedaan over de campaign van Fallout 76. Ondanks het feit dat de nieuwe Fallout een post apocalyptische, online survival game is, heeft het wel een main quest, aldus Howard.

Volgens Howard draait het verhaal in Fallout 76 om de verdwijning van de Overseer van Vault 76. Het verhaal trapt af met een mysterieuze boodschap voor de speler, verstuurd door de vermiste toezichthouder. De climax van de storyline brengt het verkrijgen van kernwapens met zich mee.

Fallout heeft de 'Fatboys' al: mini-nukes die gigantische vernietiging aanrichten. De volwaardige atoombom speelde in verschillende Fallout-games natuurlijk een flinke rol, maar met het online component van de nieuwe Bethesda-game in het achterhoofd rijzen de nodige vragen op. Howard geeft in zoverre antwoord door te zeggen dat atoombommen alleen op specifieke plekken in de map gebruikt kunnen worden. Ook zullen spelers die gevaar lopen om ‘genuked’ te worden na een lancering, op tijd een waarschuwing ontvangen om als de bliksem te vluchten voor de inslag.

Het verhaal is volgens Howard lang en bestaat uit meerdere delen en de inslag van een kernkop heeft als gevolg dat waardevolle spullen gevonden kunnen worden bij de krater. Ook zullen gevaarlijke vijanden verschijnen in het radioactieve gebied. Om een atoombom af te vuren moet je een hoog level hebben.

Howard vertelde tenslotte dat Fallout: 76 een groot aantal sidequests zal hebben. Liefhebbers van deze zijmissies zullen volgens Howard op hun wenken bediend worden, de Bethesda regisseur belooft 'grote variatie'. Side quests worden aangegeven met de bekende in-game markers die je kent uit de vorige Fallout-delen.

Meer over Fallout 76 lezen? Check de feature van Wammes en wist je al dat Fallout 76 een prequel is op alle andere Fallout-games?

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord