Betaal je een weg naar alle unlockables in nieuwe Resident Evil 2-dlc 

Betaal je een weg naar alle unlockables in nieuwe Resident Evil 2-dlc 2019-04-09T13:18:18
Capcom biedt op dit moment een nieuwe Resident Evil 2-dlc aan op Steam, de PlayStation Store en de Microsoft Store. In de nieuwe DLC krijg je geen nieuwe levels of nieuwe speelbare personages, maar alle in-game unlockables, en dat voor slechts 5 euro.

Heb jij nou wel eens dat je een spel speelt en denkt; man, ik zou toch veel liever dit spel niet spelen zoals het bedoelt is maar me gewoon een weg naar het einde van het spel kunnen schieten zodat ik iedereen kan vertellen dat ik het gespeeld heb? Als die gedachte wel eens in je hoofd opkomt tijdens het spelen van Resident Evil 2, dan heb je geluk! Vanaf vandaag verkoopt Capcom namelijk een nieuwe DLC voor het spel met de nogal voorspelbare naam Resident Evil 2 - All In-game Rewards Unlock. Met deze DLC krijg je alle items die je zelf met heel veel moeite moet vrijspelen.

We hebben het dan niet over zomaar items, maar serieuze spelbrekers; wapens met oneindige ammunitie. En waarom zouden je je er eentje geven, als ze je de mensen er ook vier kunt verkopen? Voor de schamele prijs van slechts 4,99 krijg je nu dus het Samurai Edge-pistool, de LE-5 submachine gun, een serieuze rocket launcher, de ATM-4, en, geloof het of niet, de minigun, allen met oneindig veel kogels. Zoals we eerder al zeiden, je kan deze wapens gewoon vrijspelen in het spel, maar dat kost je wel wat moeite. Moeite is natuurlijk iets dat we het liefst niet meer in games willen steken, en Capcom begrijpt dat volledig.

Zelfs zonder deze wapens die nooit opraken is Resident Evil 2 een erg leuk spelletje. Lees dat hier terug in Samuels review van de game. Dat meerdere mensen dat vinden is ook te zien in de spelersaantallen. Deze zijn hoger dan die van Resident Evil 7! Lees er hier meer over.

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord