BELANGRIJK: Wat betekent faillissement HUB voor PU? 

BELANGRIJK: Wat betekent faillissement HUB voor PU? 2013-08-27T14:05:06
Zoals sommigen van jullie misschien inmiddels al gelezen hebben, is vanmiddag bekend geworden dat het faillissement van uitgeverij HUB is aangevraagd. Onder HUB vallen onder meer merken als PCM, Computer Idee en Power Unlimited. Hoe moet het nu verder met Power Unlimited?

Indien het HUB failliet wordt verklaard, betekent dit niet dat Power Unlimited ophoudt met bestaan. Dit is immers een uiterst gezond merk dat al vele jaren goed draait. De redactie van Power Unlimited heeft er dan ook het volste vertrouwen in dat PU, dat reeds zijn sporen heeft verdiend binnen de game-industrie, op zijn pootjes terecht gaat komen. Zo kunnen jullie gewoon blijven genieten van onze ongezouten meningen en gebruikelijke onzin.

We zien op PU.nl en op Twitter dat er vandaag veel vragen zijn gerezen naar aanleiding van de berichten over een faillissementsaanvraag van HUB. We zetten een aantal vragen en antwoorden voor je op een rij:

Q: Wat gebeurt er met Power Unlimited wanneer HUB failliet wordt verklaard?
A: Vooralsnog niets, in de goede zin van het woord. Op de redactie gaan we gewoon door met waar we goed in zijn: het maken van goede content voor PU magazine, PU.nl, PU-TV en PU Live. Iets wat we met liefde en vooral veel plezier doen! 

Q: Krijg ik nog steeds een Power Unlimited in de brievenbus als ik een abonnement heb?
A: Jazeker! Wij blijven gewoon de Power Unlimited maken als magazine en als het aan ons ligt ploft er in september gewoon een nummer op je deurmat. En ook in oktober, november, december, etc.

Q: Gaat PU.nl op zwart?
A: PU.nl blijft gewoon online en gaat gewoon door zoals je dat gewend bent.
 
Dit is alles wat we op dit moment over deze kwestie kwijt kunnen en vragen daarvoor jullie begrip. Geniet vooral zoals je gewend was van PU.nl!
 
 
UPDATE: Vanmiddag op 27 augustus 2013 wordt er van 15.00 tot 16.00 een Twitterspreekuur gehouden. Wanneer je de hashtag #HUBUitgevers gebruikt, zullen je vragen zo snel mogelijk worden beantwoord. 

REACTIES (187) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord