Beelden van gecancelde Saints Row: Money Shot 

Beelden van gecancelde Saints Row: Money Shot 2015-01-21T10:41:03
Saints Row: Money Shot heeft ooit bestaan. De game zou oorspronkelijk bij Saints Row: The Third zitten, maar nog voor de release is de stekker uit het project getrokken. Bekijk hier 15 minuten aan beeldmateriaal.

Er is een video verschenen van een gecancelde Saints Row-game. In 2011 was er namelijk een spin-off in de serie, maar deze heeft helaas nooit het daglicht gezien. Saints Row: Drive-by zou oorspronkelijk verschijnen voor de Nintendo 3DS, Xbox Live Arcade en PlayStation Network als downloadable spin-off voor Saints Row: The Third.

Er zijn nu beelden verschenen van de geannuleerde Saints Row-game, en daarin zien we onder andere dat de game uiteindelijk Saints Row: Money Shot zou gaan heten. De game heeft een arcade-feel en ziet er uit als een Bullet Time-simulator. Eat your heart out, Max Payne.

Zoals te zien is in de video moet de speler vanaf een afstand een kogel afschieten om vervolgens de kogel te 'sturen' om verschillende opdrachten te voltooien. Raak een duif, headshot, near miss, etcetera, waarna je vervolgens het einddoel moet raken. Punten en multipliers verdien je onderweg om je totaalscore een boost te geven.

Saints Row: Money Shot bevatte verschillende soorten kogels, ieder met zijn eigen karakterestieken waardoor iedere kogel anders schiet. De game zou leaderboards krijgen, zodat de game competetief gespeeld kon worden.

Ontwikkelaar Volition komt deze maand met Sains Row IV: Re-Elected en Saints Row: Gat out of Hell

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord