'Batman: Arkham Knight pre-orders 4 x vaker op PS4' 

'Batman: Arkham Knight pre-orders 4 x vaker op PS4' 2014-03-10T11:16:50
Uit onderzoek is gebleken dat mensen met een voorliefde voor superhelden die geassocieerd worden met vleermuizen, een grotere kans hebben om een PS4 in huis te halen. Batman: Arkham Knight is namelijk 4 keer vaker gepre-orderd op de PS4 dan op de Xbox One.

NeoGaffer Pete Dodd heeft op het forum laten weten dat een bron binnen Microsoft vertelde dat de pre-orders van Batman: Arkham Knight een verhouding van 1 staat tot 4 heeft op de Xbox One ten opzichte van de PlayStation 4. Het gaat om de pre-orders binnen de Verenigde Staten. In Europa waar het aantal PS4's hoger ligt dan in de V.S. zijn geen cijfers over bekend.

"I was told last night by a guy at MS that Batman is being preordered, in the US, to the tune of 4 to 1 in favor of the PS4 currently."

De Batman game die onlangs werd aangekondigd, wordt speciaal voor de next-gen ontwikkeld (gebruik je nog steeds de term next-gen? Ja, want de Xbox One is hier nog niet uit.), zo komt de game uit op de PC, PS4 en Xbox Een. Opvallend zijn de cijfers zeker te noemen, maar omdat het om een gerucht gaat zeggen we op de redactie: "Heej, dit gaat om een gerucht, dus misschien klopt het wel niet helemaal. Maar we noemen het wel opvallend.  Kobus ga eens koffie halen!"

Batman: Arkham Knight

REACTIES (26) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord