Avengers: Endgame-trailer vol met gemanipuleerd beeld 

Avengers: Endgame-trailer vol met gemanipuleerd beeld 2019-03-19T10:55:27
In een interview met Empire Magazine hebben de Russo-broers toegegeven dat de trailer van de aankomende Marvel-film Avengers: Endgame vol staat met gemanipuleerd beeld. Dit om spoilers te voorkomen, zeggen de regisseurs.

Gemanipuleerd beeld toepassen om iets anders er uit te laten zien dan dat het is; het is al eerder gebeurd in Marvel-filmtrailers. In een interview met Empire Magazine geven Joe en Anthony Russo, de regisseurs van Avengers: Endgame, toe dat het in de meest recente trailer ook het geval is.

The thing that’s most important to us is that we preserve the surprise of the narrative. When I was a kid and saw The Empire Strikes Back at 11am on the day it opened… It so profoundly moved me because I didn’t know a damn thing about the story I was going to watch. We’re trying to replicate that experience.

Het is volgens de broers erg belangrijk om geen spoilers te laten zien van de nieuwe film. Om die reden wordt er dus beeld aangepast. In een eerder interview liet Joe Russo al weten dat hij en zijn broer de trailer als een speciaal onderdeel zien dat door slimmigheid en met onvoorspelbaarheid gebracht moet worden. Als je het publiek nog wil verrassen moet je wel slim omgaan met het beeld dat je wil laten zien.

Check hier de nieuwe Avengers: Endgame-trailer en laat ons weten welk beeld jij denkt dat gemanipuleerd is. Als je het goed raadt, krijg je een stikker. Lees dan hier ook meteen de nieuwe Super Power Unlimited voor je wekelijkse shot superheldennieuws.

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord