Assassin's Creed Unity kaart gelekt 

Assassin's Creed Unity kaart gelekt 2014-08-05T10:21:58
De wereld in Assassin's Creed Unity wordt groot, enorm groot. Groter dan alles in Black Flag bij elkaar. Maar het wordt toch duidelijk hóe groot groot is, als je de kaart van het Parijs in het spel bekijkt.

Best groot, Parijs. In het echt natuurlijk ook, maar we hebben het hier over het Parijs van Assassin's Creed Unity. Skelaa, een hele toffe Reddit-user, wilde zijn geluk graag delen en plaatste een foto van de kaart online. Vergeet niet, zegt hij, dat je een kwart van de gebouwen ook kan bezoeken, dus de kaart zal groter lijken.

Kaart van Parijs, AC Unity
Je hebt dus best wat te doen in Parijs. Mocht je je vervelen, bezoek bijvoorbeeld de "Île de la Cité", dat eilandje middenin Parijs! Skelaa vergeleek het al met een kleine stad ín de stad zelf. De Notre-Dame en andere bekende locaties in Parijs ontbreken natuurlijk ook niet in het spel. Bekijk hier het kleine puntje dat de Notre-Dame op de map is, in het groot.

Heb je nu nog niet genoeg gezien, of ben je nog niet overtuigd, dan hebben we hier nog een vergelijkingsfoto die een andere Reddit-user (Eltiie) poste. Hij legde de kaart van Parijs in-game naast de kaart van het echte Parijs in de 18e eeuw. Lijkt best goed toch?

AC Unity kaart vergelijken
Ubisoft heeft nog niets bevestigd, want behalve de eerste vijf minuten gameplay (twee keer), hebben we nog niet veel gezien uit Unity. Het kan dus een verzinsel of maaksel van de Reddit-user zijn, maar het lijkt een beetje sterk dat iemand heel Parijs natekent om vervolgens te doen alsof het van Assassin's Creed is.

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord